Haine de vara ieftine, la mai putin de 10$

 

Intr-o lume in care populatia traieste din bani putini si se pune tot mai mult accent pe eticheta, tendinta este sa cheltuim un procent tot mai mare din venituri pe haine scumpe, care nu intotdeauna sunt si mai bune. Decat sa cheltuim banii pe branduri, o alegere mai inteligenta ar fi sa cumparam o haina de calitate, dar care sa aiba un pret ce reflecta realitatea. Nu de putine ori ne-am trezit in postura de a cheltui o multime de bani pe o haina de proasta calitate si sa avem surpriza o una ce a costat foarte putin sa devina preferata noatra.

bluza-spate-gol-4

De multe ori ne-am intrebat daca este posibil sa gasesti haine ieftine si bune. Raspunsul este da, te poti imbracam ieftin, dar cu gust, insa pentru a face acest lucru trebuie sa acorzi ceva mai multa atentie produsele din magazine si sa nu te lasi pacalit de ofertele stralucitoare.

Este adevarat faptul ca exista si situatii unde nu prea avem loc de compromisuri, o tinuta scumpa, produsa de un brand cunoscut fiind absolut necesara, insa acest lucru se intampla foarte rar, si doar atunci cand vorbim de intalniri si evenimente cu pretentii si statutul tau social necesita asta.

Cum cea mai mare parte dintre romani nu se incadreaza in aceasta categorie, cred ca ar fi cazul sa ne concentram si pe modul in care te poti imbraca ieftin, dar cu gust. Sunt multe persoane care fug de preturile mici, catalogandu-le din start ca produse de proasta calitate, insa nu de putine ori avem surpriza sa constatam exact contrariul. Pentru a mai demonstra inca o data faptul ca te poti imbraca cu haine ieftine si bune, mai jos ti-am pregatit o selectie de tricouri si rochii ieftine pe care le poti cumpara online pe www.SheIn.com

bluza-spate-gol-10

Despre magazinul online SheInside v-am mai povestiti deja, este magazinul preferat al fashion bloggerilor. De curand SheInside si-a schimbat numele in SheIn, dar daca veti accesa vechea adresa de web veti fi redirectionati automat catre noua pagina. Este o simpla redenumire, in rest totul se pastreaza la fel, preturile sunt la fel de accesibile si livrarea gratuita pentru comenzile mai mari de 30$.

TRICOURI IEFTINE

1. Blue Long Sleeve Bow Backless Dip Hem Blouse - costa 9,90$ si o gasiti aici

tricou-ieftin-5

2. White Sleeveless V Neck Vest - costa 7,99$ si o gasiti aici

tricou-ieftin-6

3. White Short Sleeve Hearts Print Chiffon Blouse – costa 7,90$ si o gasiti aici

tricou-ieftin-2

4. Pink Round Neck With Bead Chiffon Blouse - costa 9,99 $ si o gasiti aici

tricou-ieftin-1

5. Apricot Short Sleeve Hollow Lace Blouse costa 8,99 $ si o gasiti aici

tricou-ieftin-3

6. Multicolor Short Sleeve Striped Chiffon Blouse -

costa tot 9,99$ si o gasiti aici

tricou-ieftin-7

ROCHII IEFTINE

1. With Sequined Shift Chiffon Yellow Dress - costa tot 8,99 $ si o gasiti aici

2. White Spaghetti Strap Backless Striped Dress - costa 7,99$ si o gasiti aici

rochie-ieftina-6

3. Multicolor V Neck Abstract Print Bodycon Dress costa tot 8,99 $ si o gasiti aici

rochie-ieftina-2

4. White Sleeveless Sequined Straight Chiffon Dress - costa 9,99 $ si o gasiti aici

rochie-ieftina-3

5. Black Spaghetti Strap Sheath Dress - costa 9,99 $ si o gasiti aici 

rochie-ieftina-

6. Black White V Neck Striped Slim Dress

 costa 9,89$ si o gasiti aici 

rochie-ieftina-5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*