Modele de MACHIAJ DEOSEBITE devenite virale pe internet, inspirate de POVESTILE COPILARIEI

 

Tal Peleg este un make-up artist din Israel, care a  reusit sa transpuna in realitate, cele mai renumite povesti ale copilariei, folosind in loc de panza, propriile-i pleoape.

Creatiile ei, adevarate opere de arta in miniatura, au adunat mii de like-uri si vizuaizari pe Facebook si pe Instagram. Inventivitatea de care da dovada, este dusa la cote inalte, folosindu-se si de sprancene si gene pentru a intregi elementele care o ajuta sa creeze minunatele scene de poveste.

A recreat scene din Alba ca Zapada, Printesa si Broscoiul, Micul Print, Ratusca cea urata, precum și alte fabule sau pur si simplu emotii-cum ar fi poza de mai jos, in care isi impartaseste, cu ocazia zilei de 8 Martie, dragostea pe care o poarta mamei ei.

machiaj-tal-peleg-mama

Alba ca Zapada este prezentata inconjurata de flori si marul rosu.

machiaj-tal-peleg-alba-ca-zapada

Cu siguranta ai auzit de machiajul “cat-eye”, machiaj pe care Tal l-a reinterpretat si reprezentat in stilul caracteristic, prezentand o pisica a carei coada este chiar spranceana lui Tal.

machiaj-tal-peleg-cat

Printesa si Broscoiul, ii are reprezentati pe ambii protagonisti ai povestii. Din nou se foloseste de spranceana, care devine parul printesei. Pentru a sublinia si mai mult acest element inventiv, ii deseneaza si o fundita in par.

machiaj-tal-peleg-printesa-si-broscoiul

“Ratusca cea urata” este o alta poveste pe care artista a reprezentat-o pe pleoape. Acest tutorial, pas cu pas, ne creeaza spatiul necesar pentru a ne lasa dusi de firul istorioarei despre ratusca urata, care a devenit in finalul povestii, o lebada minunata.

machiaj-tal-peleg-ratusca-cea-urata

 

Arta lui Tal Peleg a ajuns cunoscuta si in randul starurilor de la Hollywood. De exemplu, renumita solista Katy Perry deja ia in calcul un astfel de machiaj.

Cantareata s-a aratat foarte incantata cand o fana i-a trimis pe Twitter o fotografie cu machiajul conceput de Tal, cu sugestia de a-l purta la Video Music Awards 2013.

 

katy-perry-machiaj

Alte povesti si emotii transpuse pe pleoapa de Tal…

Cenusareasa

machiaj-tal-peleg-mica-sirena

Pisica alba-pisica neagra, ca  simbol al dragostei sale pentru pisici.

machiaj-tal-peleg-pisici

…. si renul cu nasul rosu, Rudolf

machiaj-tal-peleg-rudolf

…..si povestea preferata a copilariei lui Tal…..Nils Holgersson

machiaj-tal-peleg-nils

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*