Tinute de toamna in stil british

 

Americana Manhasset a venit cu un nou catalog pentru sezonul toamna 2010/ iarna 2011.  Catalogul cuprinde, in cele 64 de pagini, un mix intre piese vestimentare, accesorii si incaltaminte apartinand marilor brand-uri Prada, Gucci, Ralph Lauren, Cartier, Louis Vuitton, Hermès, Van Cleef & Arpels, Dior, Hirshleifers.

Stilul promovat este british, Londra fiind  locatia in care s-au realizat toate fotografiile, iar pentru a fi la inaltimea brandurilor prezentate, Edita Vilkeviciute a fost modelul central al campaniei.

Stilul british, este construit prin alaturarea unei fuste tip creion purtata cu sau fara curea si dresuri opaci, negri, unei bluze simple care urmeaza de asemenea linia corpului. Pantofii sunt usori, eleganti, cu bretele pe glezna, nelipsind bine-nteles pantofii oxford cu toc.

Fusta, care poate fi si conica, poate fi inlocuita cu succes de o rochie feminina, cu decolteu rotund sau guler pe gat.  Sacourile sunt cambrate pe talie, dar nu lipsesc nici jachetele pana la talie.

Inaugurat in 1956, avand o istorie de peste 50 de ani, Americana Manhasset cuprinde in prezent un lant de 60 de magazine de branduri luxoase, avand sediul in North Shore, statul Long Island (SUA), in apropierea cartierului Manhattan al New York-ului.

In fiecare sezon, Americana Manhasset ofera gratuit un catalog in care prezinta intr-un mod original varianta “purtabila” a tendintelor trasate de marile nume ale modei.

Americana Manhasset este acel loc in care ti-ai dori sa te afli, avand in portofel un card de credit fara limita. Dar pentru ca piesele nu sunt accesibile multor dintre noi, avem varinta alternativa de a  studia atent catalogul propus, iar apoi sa adaptam tinutele din garderoba proprie in asa fel incat sa se inscrie in noile tendinte.

Mai multe tinute din campania de promovare poti admira in galeria foto de mai jos.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*