Tunsori BOB scurt in scari – modele cu breton

Un bob in scari este un stil clasic si frumos, reprezinta una din cele mai elegante si moderne tunsori. Popularitatea acesteia se datoreaza si faptului ca se potriveste absolut oricarei femei, indiferent de varsta, forma fetei, culoarea si textura parului.

Parul tuns in scari are un aspect sanatos, proaspat si un volum suplimentar.

bob-in-scari-filat-scurt-16

Avantajele tunsorii bob in scari pentru divese fizionomii:

1. FATA ROTUNDA

Volumul suplimentar in partea de sus vizual alungeste fata, reprezentand tunsoarea ideala pentru persoanele cu forma rotunda a fetei.

2. FATA ALUNGITA SAU IN FORMA DE INIMA

Desi este tunsoare ideala pentru persoanele cu fata rotunda, prin faptul ca bobul in scari admite si prezenta celor mai diverse tipuri de bretoane – filate, asimetrice, scurte, verticale, dese, il face tunsoarea perfecta pentru fata lunga sau inima, mascand perfect o frunte lata.

CUM SA ITI INGRIJESTI TUNSOAREA IN SCARI

O ingrijire corecta este foarte importanta pentru tunsoarea in scari, care arata cel mai bine pe un par sanatos, lucios, cu varfuri intacte. Pana la urma, varfurile sunt cele care definesc aceasta tunsoare. Daca este necesar, foloseste sampoane, tratamente de par sau solutii speciale pentru par deteriorat/subtire .

 Tunsori BOB in scari pentru PARUL SCURT- GALERIE POZE

bob-in-scari-filat-scurt-1 bob-in-scari-filat-scurt-2 bob-in-scari-filat-scurt-3 bob-in-scari-filat-scurt-4 bob-in-scari-filat-scurt-5 bob-in-scari-filat-scurt-6 bob-in-scari-filat-scurt-7 bob-in-scari-filat-scurt-8 bob-in-scari-filat-scurt-9 bob-in-scari-filat-scurt-10 35 Layered Bob Hairstyles | Short Hairstyles 2016 - 2017 | Most intended for Layered Haircuts For Short Hair bob-in-scari-filat-scurt-12 bob-in-scari-filat-scurt-13 bob-in-scari-filat-scurt-14

bob-in-scari-filat-scurt-17

bob-in-scari-filat-scurt-18

bob-in-scari-filat-scurt-19

bob-in-scari-filat-scurt-20 bob-in-scari-filat-scurt-21

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste BeautyRevealed.ro pe Facebook .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*