16 modele de tunsori pixie garcon, cu breton si alungit, la moda in 2021

Care sunt cele mai dorite modele de tunsori pixie si cui i se potrivesc tunsorile pixie? Popularitatea tunsorii pixie din ultimele sezoane, vine cu un mare avantaj – diversitatea modelelor. Astfel il face genul de tunsoare potrivit pentru orice forma de fata si pentru orice varsta.

Cum sa legi o tunsoare Pixie in 2021?

Trebuie sa stii ca la moda sunt suvitele alungite, cu breton si stilul gracon neted sau, varianta extrema, cu volum maxim.

Stilul pixie alungit, cu breton lung si pixie ras sunt cele mai noi modele, si cele care castiga tot mai multa atentie pe retelele de socializare. Cu aceste modele de tunsori, vei avea un look, la moda, garantat.

16 Modele de tunsori pixie la moda in 2021

Tunsorile pixie scurte, cu influente masculine, le poti alege cu incredere, pentru ca sunt in tendinte in 2020. Sunt ideale daca ai fata ovala.

 

Pixie alungit este modelul de tunsoare pixie cu breton lung, pe o parte. Este tendinta de top, care isi va mentine multe sezoane pozitia, avand in vedere popularitatea in crestere din ultima perioada.

Faptul ca ai parul rar si fin nu ar trebui sa te descurajeze sa alegi tunsoarea pixie. Specialistii recomanda tunsoarea pixie cu breton alungit. Este modelul de tunsoare ideala daca ai parul subtire si rar, lipsit de volum. Alege o nuanta de par deschisa cum este blondul gri, blond cenusiu sau platinat si efectul de par mai des va fii garantat.

Sfat de styling: Pentru un plus de volum, aplica putina spuma la radacina si usuca-ti parul tinand capul in jos.

 

Daca ai fruntea lata, aceasta poate fi foarte frumos echilibrata cu ajutorul unui breton filat, usor rotunjit, cum este tunsoarea cu breton filat de mai jos.

Tunsorile pixie rase sunt si ele extrem de populare. Le-ai putut admira deja <AICI>, deci nu mai au nevoie de prezentare.

  

 

Bretonul asimetric, extrem de popular, se mentine in topul preferintelor. Are avantajul ca echilibreaza o frunte lata sau fata rotunda.

Daca esti adepta stilului ultra-modern, atunci tunsorile moderne prezentate < Aici > vor fii o sursa perfecta de inspirate.

Daca iti doresti o tunsoare care sa iti asigure un look tineresc atunci citeste articolul Tunsori scurte care intineresc-tunsori par scurt, in scari, bob, cu breton