20 de modele exceptionale de unghii in nuante superbe de rosu inchis!

Unghiile in nuante de rosu inchis vor ramane mereu o emblema a feminitatii si un stil clasic care nu va disparea niciodata din topul preferintelor.

Iata care este reteta feminitatii: o manichiura cu cele mai romantice modele de unghii rosii. Fie ca este vorba de modele de unghii rosii cu strasuri, cu auriu sau poate doar o manichiura cu unghii rosii mate.

Daca e sa fie romantism, atunci sa purtam cu eleganta manichiura cu unghii rosii!

O seara de vis planuita pana la cel mai mic detaliu: o manichiura cu unghii rosii, un machiaj de seara si un ruj rosu aprins, perfecte pentru o cina romantica .

Unghiile rosii reprezintă stilul clasic de manichiura. De zeci de ani se mentine drept o emblema a feminitatii. Daca iti place la nebunie oja rosie, dar vrei sa ii oferi un plus de originalitate, exista o multitudine de modele si stiluri pe care sa le incerci.

 

Modele de unghii rosu inchis – GALERIE FOTO

Indiferent de sezon unghiile in nunate de rosu raman nedemodate. Indiferent daca alegi un rosu mai aprins sau un rosu inchis, unghiile tale vor arata bine. Aceste unghii se pot asorta in general cu orice tip de vestimentatie si oricarui stil.