4 tunsori pe care le aleg doamnele elegante dupa varsta de 40 de ani!

Dupa varsta de 40 de ani, pentru un aspect elegant, rafinat alege o tunsoare moderna care se potrivește perfect varstei, trasaturilor si texturii parului. In anul 2021, tunsorile pentru parul scurt si mediu vor fi la mare cautare!

Cele mai elegante tunsori pentru femei dupa 40 de ani: 

1. Bob mediu drept

Bob-ul mediu tuns drept este tunsoarea perfecta pentru fata rotunda, patrata sau ovala. Aceasta tunsoare este o alegere excelenta daca nu doresti sa reduci prea mult din lungimea parului, dar totusi iti doresti o schimbare moderna, in tendinte.  In plus, are avantajul ca poti experimenta diverse coafuri si impletituri.

Bob-ul mediu drept arata superb atat vopsit in varianta monocromatica cat si in variantele de vopsire moderne  shahtoosh, balayage, ombre, sombre. Fara indoiala, este o tunsoare foarte eleganta si arata deosebit de sofisticat si in varianta cu bucle lejere.

 

2. Bob A-line, inversat

Bob-ul este cea mai versatila tunsoare iar multitudinea de modele il face potrivit pentru orice varsta. Bob-ul A-line sau inversat, tuns mai scurt in spate si mai lung in fata, alungeste vizual fata si adauga un plus de volum parului subtire si rar. Aceasta tunsoare are efect de intinerire, de aceea este o tunsoare perfecta dupa varsta de 40 de ani.

 

3. Par scurt pixie

Aceasta tunsoare este perfecta pentru femeile indraznete, care prefera tunsorile creative si nu se tem sa experimenteze. Pentru o varianta deosebita, ultra-moderna, pixie ras in zona cefei este tunsoarea care te va scoate din anonimat si iti va asigurao imagine ultra-moderna.

4. Tunsorile scurte asimetrice

Tunsorile asimetrice sunt alegeri sigure, care avantajeaza si corecteaza micile imperfectiuni ale fetei. Puteți alege diferite lungimi, iar varianta cu breton este una dintre cele mai populare tunsori asimetrice.

Alege si tu una dintre aceste tunsori scurte si vei avea garantat o imagine eleganta, sofisticata si moderna, care iti va asigura un efect instant de intinerire si prospetime!