40+ idei superbe de manichiura pentru UNGHII MIGDALA scurte si medii!

Un nou trend ia avant in materie de unghii. Modelele pentru unghii migdala au intrat rapid in topul preferintelor doamnelor și domnisoarelor.

Aceasta este cea mai feminina si universala forma de unghii, care este potrivita pentru degete de diferite forme si dimensiuni. Este un model perfect pentru degetele scurte sau lung. Are marele avantaj ca ofera vizual un efect de alungire si subtire. Astfel degetele scurte si groase vor parea mai lungi si subtiri.

Forma migdala ofera degetelor un aspect elegant si bine ingrijit. Femeile din orice categorie de varsta pot alege aceasta forma de unghiil.

Orice nuanta este potrivita pentru unghiile in forma de migdala. Principalul lucru este sa ingrijiti bine unghiile si sa alegeti optiunea de design corespunzatoare lookului ales.

Cele mai populare nuante sunt: nude, roz, crem, visiniu, mov, violet, rosu.

 

Iata propunerile nostre de manichiura pentru unghiile migdala de lungime scurta si medie:

Modele de unghii migdala scurte, pentru toate gusturile !

    

       

Puncte pe care sa le aveti in vedere cu unghiile migdala:

  • Daca doriti sa realizati forma migdala pe unghiile d-voastra naturale aceste trebuie lasate sa creasca destul de mult. Daca nainte de pilire unghia este destul de lunga, dupa realizarea formei migdala aceasta pare mult mai scurta.
  • Froma de unghii migdala in cazul in care doriti gel uv are un punct de stres mai redus decat unghiile in forma patrata, astfel scad sansele ca unghiile sa se rupa.