45 de tunsori elegante pentru femei peste 40 de ani: modele superbe pentru 2021

Ai trecut pragul de 40 de ani si nu stii ce tunsoare ar trebui sa alegi pentru a te simti atragatoare si eleganta? Va vom prezenta cele mai elegante tunsori perfecte pentru femeile de peste 40 de ani. Acestea sunt noutatile din 2021 care nu vor lasa indiferenta nici o doamna.

Tunsori elegante pentru femei pentru peste 40 de ani: bob

Bob-ul este o tunsoare practica perfecta pentru doamne dupa 40 de ani. O astfel de tunsoare poate fi de lungime scurta sau medie si completata forme diverse de breton. Bretonul trebuie ales de specialisti in functie de trasaturile fetei.

Tunsori elegante pentru femei pentru 40+ ani: pixie

Tunsorile pixie sunt in topul popularitatii acest an. Este o tunsoare scurta care arata incredibil de modern si elegant, mai ales atunci cand este completata de breton alungit, oblic, filat sau asimetric. De asemenea, nu uitați de nuanta parului. Pentru femeile peste 40 de ani sunt potrivite culorile deschise, in special suvitele luminoase.

Tunsori elegante pentru femei pentru 40+ de ani: tunsorile rase

Incredibil de la moda in 2021 sunt si tunsoarile rase. Aceasta optiune este potrivita femeilor indraznete si increzatoare in sine, precum si celor care se pot lauda cu trasaturi faciale expresive, precum si cu forma forma ideala a fetei, forma ovala.

Tunsori elegante pentru femei peste 40 de ani: tunsorile filate

Tunsoarea filata este o tunsoare versatila, care arata perfect pe orice lungime si textura a parului. Suvitele filate adauga volum parului lipsit de viata, nu este foarte greu de aranjat. In plus, cu o tunsoare filata parul creste uniform si arata grozav chiar si dupa 3 luni de tunsoare.

Tunsori elegante pentru femei peste 40 de ani: shaggy

Tunsoarea Shaggy este o alta optiune excelenta pentru femeile care au trecut pragul de 40 de ani. Arata perfect atat pe parul scurt, cat si pe cel mediu si chiar lung. Pentru o imagine proaspata, dinamica, adaugati un breton adecvat si cateva suvite luminoase.

Tunsori elegante pentru femei peste 40 de ani: tunsori cu volum

Volumul poate fi realizat pe fire scurte, medii si chiar lungi. Forma fetei este defineste si liniile tunsorii. Tunsorile cu volum vor arata perfect daca ai fata patrata sau alungita. Daca ai fata rotunda, alege o tunsoare cu breton asimetric, alungit. 

Daca doriti o imagine rafinata, la moda dar in acelasi timp sa nu pierdeti prea mult timp dimineata cu aranjatul parului, alegeti aceste tunsori elegante perfecte pentru femeile de 40+ ani. Acestea va vor ajuta sa aratati superb cu minim de efort.