50 modele de manichiura de lux

In 2022, manichiura de lux, eleganta si sofisticata este absolut necesara daca iti doresti un look rafinat, impecabil.

Pentru fiecare petrecere si eveniment special la care esti invitata, cu siguranta alegi cu grija tinuta, accesoriile, machiajul si coafura.

Dar nici manichiura nu trebuie trecuta cu vederea, mai ales pentru ca poti alege stiluri care sa-ti completeze perfect look-ul si care sa atraga admiratia tuturor.
Manichiurile pentru evenimente speciale pot fi simple si clasice, precum aplicarea unei oje rosii pe unghii sau alegerea unei culori neutre. Dar daca vrei ca unghiile tale sa devina un accesoriu interesant, atunci poți alege modele de manichiura de lux.

Descopera 50+ modele de manichiuri de lux, elegante, perfecte pentru evenimente speciale, din care sa te inspiri.

50 modele de manichiura de lux

Unghiile cu sclipici, aplicațiile din cristale si detaliile stralucitoare iti asigura garnata o manichiura sofisticata, luxoasa.

        

 Și oja cu particule stralucitoare este o alegere buna pentru un eveniment special, fie ca alegi culori neutre sau unele intense.

        

Colorarea unghiilor in nuanțe diferite este un trend care se mentine de ani buni si este o varianta de manichiura pe care o poti folosi pentru un look impecabil. Tot mai populara este si manichiura care combina stilul french cu stilul clasic. Astfel poti alege sa iti faci doar cateva unghii french iar restul unghiilor in stil clasic.