Afla care este culoarea de par vedeta a anului 2020

Nu sti ce nuanta de vopsea sa alegi in 2020? Anul Nou aduce noi tendinte in colorare a parului incepand cu tehnici noi de vopsire si nuante de culori inedite.

Cea mai in voga nuanta de par in anul 2020 se anunta a fi nuanta de par obtinuta printrun amestec interesant de saten ciocolata si nuante cu subtonuri subtile de roz-mov.

Conceputa pentru prima data in New York de catre Hannah Edelman, si-a castigat popularitatea extrem de rapid.

Aceasta nuanta de par nu se obtine prin aplicarea unei culori de par uniform. Culoarea de par este obtinuta prin combinarea mai multor nuante, de obicei patru, dintr-o paleta de saten si rose-violet (foto de mai jos), folosind metoda de vopsire balayage. Rezultatul este un amestec extrem de original, cu efect deosebit de modern.

Asadar, mai jos poti admira cele mai frumoase culori de par saten rose-violet si te poti inspira din cele mai fashioniste tunsori de pe Instagram si Pinterest.

chocolate-hair-colour-4

chocolate-hair-colour-1 chocolate-hair-colour-2 chocolate-hair-colour-3  chocolate-hair-colour-5 chocolate-hair-colour-6 chocolate-hair-colour-7 chocolate-hair-colour-8 chocolate-hair-colour-9 chocolate-hair-colour-10 chocolate-hair-colour-11 chocolate-hair-colour-12

chocolate-hair-colour-13 chocolate-hair-colour-14 chocolate-hair-colour-15