Afla care este forma fetei tale

Forma fetei este foarte importanta, pentru o tunsoare si un makeup perfect aproape toate articolele pornesc de la forma fetei.

Oricat as fi incercat, niciodata nu am reusit sa aflu ce forma am eu. Uneori credeam ca am fata ovala, alteori diamant, asa ca am incercat sa studiez formele care definesc fiecare fata si sa trasaturile. Uite ce am gasit. Sper sa-ti fie util si tie!

 1. Ovala  Forma – Latimea fetei este egala cu jumatate din lungime. Trasaturi – Fruntea este inalta si ampla, pometii dezvoltati, distanta dintre ochi si maxilare este considerabila, la fel si spatiul dintre buze si nas. Acest tip se apropie cel mai mult de idealul de frumusete.

2. Rotunda Forma – Lungimea este aproximativ egala cu latimea. Trasaturi – Fata este lipsita de unghiuri ascutite, fruntea este ingusta si bombata, obrajii sunt plini iar maxilarele rotunjite.

3. Lunga Forma – Latimea este foarte ingusta in report cu lungimea. Trasaturi – Fruntea este inalta, nu foarte ampla, pometii nu sunt dezvoltati, distanta dintre ochi si maxilare este considerabila.

4. Patrata Forma – Lata in partea de sus, a fruntii si barbie. Trasaturi – Fruntea si maxilarele foarte proeminente. Linia maxilarelor este mai mult orizontala decat verticala.

5. Inima Forma – Lata in partea de sus si ascutita la baza. Trasaturi – Fruntea este lata in raport cu maxilarele prea inguste si uneori ascutite.

6. Diamant Forma – Lata in zona maxilarelor si se ingustea la frunte si barbie. Trasaturi – Maxilarele sunt late in raport cu fruntea prea ingusta. Pometii sunt pronuntati.