Ai parul SUBTIRE si RAR? Afla ce tunsori adauga VOLUM parului scurt, mediu sau lung

Fiecare femeie isi doreste un par des, cu volum insa nu toate am fost inzestrate cu norocul de a avea par gros si cu volum.

Din lipsa de timp, si pentru ca nu oricine isi permite luxul sa mearga zinilnic la coafor, pentru a avea mereu o coafura profestionista, cu volum, un model de tunsoare care face parul sa para mai des si este usor de aranjat este solutia salvatoare.

Daca esti in cautare unei tunsori care sa dauge un plus de volum parului subtire si rar, ti-am pregatit cele mai recomandate tunsori, care indeplinesc 100% ultimele tendinte.

In acest articol ti-am pregatit tunsori care adauga volum pentru:

  1. PARUL LUNG, SUBTIRE SI RAR
  2. BOB LUNG IN FATA SI SCURT IN SPATE
  3. BOB ONDULAT
  4. BOB CLASIC
  5. BOB SCURT
  6. PAR SCURT CU SUVITE
  7. PAR MEDIU
  8. PAR SCURT

1. PAR LUNG, SUBTIRE SI RAR

Daca ai parul subtire si lipsit de volum, si nu doresti sa renunti la lungime, pentru un plus de volum, cea mai eficienta metoda este sa ii adaugi putina miscare prin tuns. Parul lung in scari, tuns in V, care incadreaza zona fetei va parea mult mai bogat.

2. BOB LUNG IN FATA SI SCURT IN SPATE

Daca ai parul mediu, cea mai buna alegere pe care o poti face este sa alegi bobul inversat, mai lung in fata si mai scurt in spate. Pozele de mai jos, in special prima poza, stau ca dovada cat de eficienta este aceasta tunsoare cand scopul este sa adaugi volum parului.

3. BOB ONDULAT, CU SUVITE

Aceasta tunsoare este perfecta pentru parul subtire si rar. In primul rand, suvitele adauga volum indiferent de coafura si lungimea parului, iar onduleurile si parul cret in general, sunt cea mai rapida varianta de coafura care adauga volum instant parului.

Importanta este si culoarea vopselei de par. Incearca o nuanta deschisa cum ar fi blondul platinat, si vei fi surprinsa de rezultate.

4. BOB CLASIC

Bobul clasic nu mai are nevoie de nicio prezentare, este in primele alegeri de multi ani si se incapataneaza sa ramana in topul preferintelor.

5. BOB SCURT

Bobul scurt cofera instant volum parului, iar daca esti adepta ultimelor tendinte, atunci acest model de tunsoare bob este pentru tine.

Este modelul de tunsoare filata, cu breton pe o parte, potrivit in special daca ai fata rotunda sau inima pentru ca alungeste fata si ascunde fruntea lata.

6. PAR SCURT CU SUVITE ONDULATE

Acest tip de tunsoare are avantajul ca este tunsoarea care domina retelele de socializare in ultima perioada. Daca doresti o tunsoare la moda, care sa intoarca privirile, aceasta este tunsoarea pentru tine.

7. TUNSORI PENTRU PARUL MEDIU

Daca iti doresti o tunsoare clasica si feminina, pentru parul mediu,tunsorile in scari de mai jos sunt perfecte pentru parul subtire, lipsit de volum.

8. TUNSORI PENTRU PARUL SCURT

Daca iti doresti o tunsoare scurta, usor de aranjat, perfecta pentru parul subtire, poti alege din modelele de tunsori de mai jos care au avantajul ca arata perfect cu minim de efort la coafat si sunt modele de tunsori dupa ultimele tendinte.