Blond ROSE – parul roz este culoarea vedeta a sezonului

Parul vopsit blond Rose Gold este noua culoare vedeta a sezonului.

Nuanta Rose Gold castiga tot mai mult teren in ultima vreme, desi nuanta a fost lansata pentru prima data in urma cu trei ani. Este o culoare frumoasa, spectaculoasa si in acelasi timp decenta.

Blondul rose sau `rozul auriu`este o reinventare a parului blond, cu tonuri moderne de roz trandafiriu si auriu care ofera personalitate si stil oricarui tip de par.

Aceasta nuanta de blond rose a parului poate fi gasita in diverse variante de blond gri perlat cu reflexe roz, blond ombre sau blond cu suvite roz. Culoarea poate fi aplicata pe toata lungimea parului, sub forma unor suvite sau ca efect, balayage sau ombre.

Blondul rose are avantajul ca nu este ca movul sau verdele, sa spunem, mult prea extravagant. De aceea, Rose Gold-ul nu este adoptat doar de tinerele excentrice ci şi de doamnele mai în vârstă.

Cui i se potriveste blond-ul rose?

Rose Gold-ul este potrivit pentru toate tipurile de ten. Daca ai tenul masliniu sau inchis, atunci rozul poate fi mai pal si se va potrivi perfect. Daca vorbim de un ten foarte deschis, alege un roz mult mai intens si mai spectaculos.

In acest articol iti prezentam o colectie de poze cu cele mai populare versiuni de blond rose:

1. Blond Gri perlat cu reflexe roz

2. Blond Rose pal

3. Blond rose

4. Blond cu suvite roz

5. Blond rose ombre

 

1. Blond Gri perlat cu reflexe roz

Blondul perlat roz imbina tonurile calde aurii ale blondului clasic cu suvitele mai reci ale blondului platinat pentru un aspect sic si sidefat asemanator colierului de perle. Este destul de versatil, poate merge in tonuri mai calde sau mai reci, in functie de ceea ce se potriveste cu tonul pielii dvs. si cu aspectul pe care il doriti.

Pagini: 1 2 3 4 5