BLOND NORDIC – nuanta de blond deschis care iti va tine de „rece” in sezonul cald

Blondul nordic – cea mai noua nuanta de blond in 2020.

In prezent, fac ravagii nuantele extraordinar de luminoase si mate de blond. Cu siguranta ai remarcat popularitatea nuantelor de blond cenusiu si blond gri. Acum ste momentul pentru o noua nuanta de blond sa se remarce – blondul nordic.  

Mai jos, o colectie cu imagini care ne confirma frumustea blondului nordic.

Nuante de blond nordic – galerie poze

Blondul nordic, are ca baza de inspiratie blondul natural, cu care sunt inzestrate nativ femeile nordice.

Pentru ca toate retelele de socializare ne confirma popularitarea in crestere a nuantelor de blond nordic, este momentul sa „aprofundam” aceasta tendinta.

 

Cum recunosti blondul nordic?

Blondul nordic este o nuanta deschisa de blond, o combinatie de blond auriu si blond cenusiu foarte deschis, cu aspect super natural.

Cum sa il porti si pe cine avantajeaza blondul nordic?

Este o nuanta cu aspect natural, perfecta pentru sezonul cald. Este extrem de versatila. Totusi nu avantajeaza pe oricine.

Daca ai pielea deschisa la culoare, poti alege cu incredere aceasta nuanta de blond, dar daca pielea ta este maslinie, ar trebui sa te gandesti mai bine, pentru ca e posibil sa nu ti se potriveasca.

Totusi, un stilist experimentat poate obtine nuanta perfecta de blond nordic pentru tenul masliniu. Tot ce trebuie sa faca este sa adauge cateva suvite subtile in nuante calde, neutre.

Daca ai ochii verzi, albastri sau in variatii de culori precum verde-albastru, turcoaz sau albastru-gri, afla ca nuanta de blond nordic este perfecta pentru tine.