Top tendinte 2021-2022: Bob blond vopsit in doua culori!

Daca ai parul blond, anul acesta stilistii ne dezvaluie cel mai nou trend – parul vopsit in doua culori! Daca pana acum erai obisnuita cu suvitele colorate, acum se remarca o noua tendinta – parul vopsit in doua culori.

Tehnica presupune impartirea parului in doua – la suprafata parul se vopseste blond iar in partea inferioara, parul se vopseste colorat. Are avantajul ca, vizual, se obtinue un efect tridimensional, iar astfel parul pare mai bogat, cu mai mult volum.

Iata care sunt cele mai reusite combinatii de culori:

1. Blond cu mov sau violet

2. Blond cu turcoaz-verde sau albastru

3. Blond cu roz

Top Tendinte 2021-2022: Bob blond cu roz, mov, verde sau albastru.

1. Bob blond cu mov sau violet

Tonurile de mov sau violet arata superb alaturi de nuantele metalice, argintii de blond. Intensitatea nuantei de violet sau mov alege-o in functie de intensitatea tenului.

Daca ai tenul deschis la culoare, alege o nuanta pastelata de mov sau violet. Daca ai tenul masliniu, alege tonuri vibrante de mov sau violet.

    

2. Bob blond cu verde sau albastru

Pentru un look ultra-modern si in tendinte alege combinatia blond argintiu cu verde turcoaz sau albastru. Arata asuperb atat folosind tehnica ombre de vopsire sau noua tehnica in doua culori.

3. Bob blond cu roz

Roz-ul este nuanta vedeta, extrem de populara si apreciata. Alaturi de blond argintiu, o nuanta la fel de populara, creeaza un efect superb care arata impecabil indiferent de nuanta tenului.

 

Nu ezita, in 2021 alege si tu un bob vopsit in doua culori. Daca nu esti obisnuita cu nuantele puternice, poti incepe discret, cu o nuanta subtila, eventual semipermanenta. Astfel vei avea garantat un look ultra-modern in ultimele tendinte in materie de tunsoare si vopsit al parului.