Bob cu volum: 25 idei superbe de tunsori pentru doamnele de 45-50 de ani

Stilistii recomanda tunsorile scurte si medii ca tunsori ideale pentru doamnele cu varsta de 45-50 de ani. Un model de tunsoare corect ales, poate adauga un plus de eleganta si poate oferi un aspect de intinerire instant. Pentru o imagine stilata, moderna, cu care nu vei da gres, alege cu incredere tunsorile bob cu volum, tunse in scari sau graduat. 

Principalul și tangibilul beneficiu al unei tunsoare este efectul sau de intinerire. Este important pentru o femeie de 40-50 de ani ca tunsoarea aleasa sa fie nu doar la moda, ci și atractiva. Un bob cu volum are avantajul ca prin efectul de intinerire, ofera oricarei femei un plus de incredere in propria frumusete. 

Un bob cu volum poate fi obtinut folosind o tehnica moderna si eleganta – graduare. Aceasta tehnica se bazeaza pe diferite lungimi ale suvitelor. In unele cazuri este recomandabil ca tranzitia de la o lungime la alta sa fie evidenta, pentru un plus de volum sau in alte cazuri trecerea sa se faca subtil. Important este sa alegi tehnica in functie de efectul dorit.

Bretonul este accentul principal intr-un bob cu volum

Odata aleasa metoda de graduare a parului, merita luata in considerare si varianta bretonului. Multe modele de tunsori cu breton sunt o reala dovada ca un breton filat, asimetric este un element extrem de stilat si elegant si vine doar cu avantaje. In acelasi timp, este alegerea ideala pentru fata rotunda sau patrata.

Iata propunerile noastre de tunsori bob cu volum, perfecte pentru doamnele de 45-50 de ani