BOBUL LUNG (LOB). Cea mai in voga tunsoare de lungime medie

 

Lob (long bob= bob lung) este anul acesta, cea mai la moda tunsoare pentru par mediu. Desi bobul lung s-a purtat mai mereu, a revenit „in forta” in acest an. Daca ai un par scurt si vrei o lungime medie, atunci aceasta tunsoare este ideala.

La granita dintre clasic si contemporan, lob-ul este o tunsoare nepretentioasa pe care o poti aborda fie ca esti adepta unui stil office sau funky!

Fizionomia nu este singurul criteriu de care ar trebui sa tii cont atunci cand te gandesti sa iti schimbi tunsoarea. Aleasa corect, tunsoarea bob lung iti poate conferi mai mult volum si iluzia unui par mai des, chiar daca textura lui este fina si matasoasa.

Asadar, mai jos poti admira cele mai frumoase tunsori LOB si te poti inspira din cele mai fashioniste tunsori de pe Instagram si Pinterest.

BOB LUNG – Galerie poze

 

long-bob-1

long-bob-2 long-bob-3 long-bob-4 long-bob-5 long-bob-6 long-bob-7 long-bob-8 long-bob-9 long-bob-10 long-bob-11 long-bob-12  long-bob-14 long-bob-15 long-bob-16 long-bob-17 long-bob-18 long-bob-19 long-bob-20 long-bob-21 long-bob-22 long-bob-23  long-bob-25

long-bob-26 long-bob-27

long-bob-28

wall_423 wall_424

Cu siguranta te-ai convins ca bobul lung este tunsoarea preferata a femeilor moderne, tot timpul pe fuga, a mamicilor care isi doresc o tunsoare usor de coafat, sau usor de ordonat.