BRUNET ALBASTRUI – nuante superbe la moda in 2021!

BRUNET ALBASTRUI – nuanta de brunet care a cucerit cel mai mult teren de-a lungul timpului. 

Brunetul albastrui este o nuanta de brunet extrem de populara insa, pentru a fi in tendinte, alege nuante de albastru royal, albastru safir şi violet indigo.

De regula, atunci cand ne dorim o schimbare de look, suntem obisnuite sa alegem nuante comune de par – brunet, roscat sau blond. Noile tendinte insa vin cu propunerea sa depasim aceasta granita si sa alegem nuante de par surprinzatoare.

Brunetul albastrui isi dezvaluie frumusetea in special in lumina natruala, sau chiar lumina din interior. In videoclipul de mai jos poti admira efectul pe care il da nuanta de brunet albastrui parului. Efectul asupra parului este absolut superb!

Brunetul albastrui este o nuanta superba de brunet care accentueaza stralucirea parului, astfel parul radiaza de sanatare. Are avantajul sa se potriveste atat daca ai tenul inchis la culoare cat si daca ai tenul deschis.

Brunet albastrui par lung 2020-01

BRUNET ALBASTRUI – GALERIE POZE

Daca tenul tau are o nuanta rece, alege nuantele cele mai reci de albastru cum sunt albastru royal si albastru safir. Alege o nuanta de brunet spre albastru inchis, intens, care sa creeze armonie perfecta cu nuanta tenului.

Brunet albastrui par lung 2020-02

Brunet albastrui par lung 2020-03

Nuante de albastru inchis se potrivesc in special femeilor brunete cu ochi caprui si tenul inchis la culoare sau masliniu. Prin contrast cu nuanta tenului, brunetul abastrui va asigura un look exotic, superb.

Brunet albastrui par lung 2020-04

Brunet albastrui par lung 2020-07

Brunet albastrui par lung 2020-06

Un efect deosebit il poti obtine si cu ajutorul suvitelor albastre. In special daca ai parul scurt, cateva suvite albastre adauga dimensiune si volum parului.

Daca ai parul lung, poti sa alegi noile tehnici in materie de colorare a parului si sa optezi pentru suvite balayage cu nuante de albastru safir si albastru royal.

 

Reflexele de albastru royal vor avea un efect spectaculos si sunt alegerea perfecta daca ai ochii albasti sau caprui inchis.

Nuantele de albastru indigo ti se vor potrivi daca ai ochii verzi sau caprui deschis.

Brunet albastrui par lung 2020-08