BRUNET CENUSIU – nuanta de brunet vedeta in 2020

Combinand cele mai frumoase nuante de brunet cafeniu, suvite gri si argintii a luat nastere una dintre cele mai frumoase nuante de brunetBRUNET CENUSIU.

Cu alte cuvinte, este reinterpretarea moderna a nuantei de brunet. Nu este o intamplare ca este nuanta de brunet care castiga tot mai multa popularitate in 2020.

Daca ai parul mat si deteriorat, aceasta nuanta este alegerea perfecta pentru tine. Se stie ca parul intunecat reflecta lumina cel mai bine. Iar brunetul cenusiu, prin efectul tridimensional pe care il creeaza, ofera parului un aspect impecabil de par sanatos si cu volum.

Esti curioasă cum arata cele mai frumoase coafuri in nuante de brunet cenusiu?

Ti-am pregatit galeria foto de mai jos cu nuante supebe care speram sa te convinga sa alegi si tu in acest an, brunetul cenusiu.

 

BRUNET CENUSIU – GALERIE POZE

Aceasta nuanta de par are avantajul ca se potriveste indiferent de nuanta tenului. Alernand intensitatea suvitelor gri, se poate adapata oricarei tipologii si fizionomii.

Fiind o nuanta de par extrem de versatila, poti alege dintr-o multitudine de modele de coafuri. De la nuante cenusii pe intreaga lungime a parului, pana la nuante deshise de cenusiu pe varfuri, in stil ombre.

De asemenea, arata superb atat pe parul lung cat si pe parul mediu sau scurt, tuns in stil bob.