Ce modele de manichiura poarta vedetele

Este cunoscut faptul ca de look-ul fiecarei vedete au grija o armata de specialisti de la make-up artisti pana la hair-stylisti si nail experts care au grija ca imaginea vedetelor sa fie aliniata cu ultimele tendinte.

RIHANNA-manichiura-vedete

In acest articol, ne concentram pe manichiura vedetelor, care devine o sursa de inspiratie pentru noi, femeile  obisnuite, care nu avem norocul sa se ocupe niciun specialist cu acces la cele mai proaspete tendinte. Asa ca, ne-am gandit sa aruncam o privire la preferintele in materie de manichiura, in ceea ce priveste forma, marimea si culoarea unghiilor, direct de la cele care dau tonul in moda, vedetele.

Daca vrei sa ai o manichiura moderna, aliniata cu ultimele tendinte in domeniu, inspira-te din manichiurile vedetelor –Rihanna, Adele, Fergie, Lady Gaga etc.

Bella-Thorne-manichiura-vedete_thumb Selena-Gomez-manichiura-vedete-2_thumb Fergie-manichiura-vedete-2_thumb Selena-Gomez-manichiura-vedete_thumb Katy-Perry-manichiura-vedete_thumb manichiura-vedete-rihanna_thumb manichiura-vedete-ciara_thumb manichiura-vedete-keisha-2_thumb manichiura-vedete-lady-gaga-1_thumb