Cele mai bune TUTORIALE DE MACHIAJ

Cele mai bune TUTORIALE DE MACHIAJ

 

Daca pana cum nu foloseai machiajul pentru a nu da gres, si ti-ai dorit intotdeauna sa inveti sa te machiezi singura, atunci acest articol este perfect pentru tine.

Cu siguranta ti-ai dorit sa inveti cele mai bune tehnici de machiaj intr-un timp cat mai scurt, iar acum este posibil pentru ca youtube este o sursa importanta care contine o multime de tutoriale de machiaj.

Nu este nevoie sa petreci zile intregi pentru a viziona toate tutorialele pentru ca BeautyRevealed ti-a pregatit din multitudinea de tutoriale de machiaj cele mai bune tutoriale, pentru ca tu sa inveti numeroase trucuri practice.

Vei invata tehnici de acoperie a cearcanelor, ascunderea imperfectiunilor, aplicarea eyeliner-ului, a genelor false, a rujului rosu.

Te invit sa vizionezi tutorialele de machiaj si sa inveti o multime de trucuri practice.

1. CUM ACOPERI ACNEEA

Chiar daca natura nu te-a inzestrat cu un ten perfect acest tutorial te va invata cum sa iti ascunzi imperfectiunile tenului. Vei avea nevoie de o baza matifianta, primer, fond de ten si corector lichid si pudra.

2. CUM REALIZEZI MODELAREA FETEI

Un make-up artist este valoros in special pentru tehnicile de corectare a formei fetei, a pometilor, nasului sau barbiei. Ce-ai zice daca ai invata si tu sa corectezi aceste imperfectiuni, la fel cum o face si un make-up artist.

3. CUM SA CORECTEZI CEARCANELE 

Pentru a corecta cearcanele, trebuie sa inveti sa aplici tehnica culorilor. Astfel, pentru a corecta cearcanele care au nuanta violet, vei folosi un corector cu subtonuri galben, pentru a corecta cearcanele albastrui, vei folosi un corector cu subtonuri portocalii, iar daca cearcanele au o nuanta verzuie, vei aplica un corector roz.

4. CUM OBTII EFECTUL DE POMETI MAI DEFINITI 

Pometii conturati sunt un must have al oricarui machiaj, de zi sau de ocazie, pentru ca fac diferenta intre un machiaj reusit si un machiaj tern, plat. Urmareste pas cu pas machiajul perfect al pometilor.

5. CUM OBTII TEN FARA IMPERFECTIUNI

Daca natura nu te-a inzestrat cu un ten perfect, te invit sa urmaresti acest tutorial care iti prezinta pas cu pas cum poti obtine un ten impecabil folosind tehnicile potrivite de machiaj. 

6. SPRANCENE DESE SI  CORECT CONTURATE

Daca ai sprancene rare si asimetrice, atunci trebuie sa inveti tehnica prezentata in tutorial. Vei avea nevoie de un creion, o pensula si un fard pentru sprancene.

7. CUM SA APLICI CORECT EYELINER-UL
Eyeliner-ul a fost make-up statement-ul lui Marlyn Monroe care l-a folosit pentru a obtine un look seducator si ultra-feminin, asa ca tu de ce nu l-ai folosi in acelasi scop. Este perfect pentru a remodela forma ochilor rotunzi si a obtine superbul cat eye look.

8. CUM SA APLICI GENE FALSE

Daca pana acum ai evitat sa folosesti gene false pentru ca ai avut impresia ca se aplica foarte greu, in tutorialul de mai jos vei invata cea mai usoara tehnica de aplicare a genelor. Rezultatul obtinut te va covinge ca merita sa exersezi pentru a stapani perfect tehnica aplicarii genelor false.

9. TEHNICA DE MACHIAJ PENTRU BUZE MAI GROASE

Daca iti doresti buze mai groase, cu ajutorul tehnicilor potrivite de machiaj poti obtine iluzia unor buze mai pline. Urmareste tutorialul pe care ti-l propunem si invata cum sa folosesti machiajul pentru buze mai groase instant.

10. CUM ALEGI NUANTA DE RUJ POTRIVITA TENULUI

Acest tutorial te invata cum sa alegi nuanta de ruj in functie de sunbtonurile calde si reci, un principiu foarte important al machiajului pe care ti l-am prezentat si in articolul Teoria culorilor in machiaj.

11. CUM SA APLICI RUJUL ROSU

Rujul rosu este elementul cheie al unui machiaj plin de feminitate. Asadar, trebuie sa stii cum sa il aplici intr-un mod profesionist pas cu pas.

12. CUM OBTII MACHIAJUL DE ZI PAS CU PAS

Daca in articolul Machiajul de zi ti-am prezentat cele mai importante trucuri pentru un machiaj de zi reusit care rezista pe tot parcursul zilei, acum vei vedea si practic cum poti obtine un machiaj perfect pentru scoala sau birou.

13. CUM OBTII MACHIAJUL SMOKEY EYE

Pentru ca pe langa machiajul de zi vei avea nevoie si de un machiaj mai sofisticat, pentru ocazii speciale, trebuie sa inveti si machiajul smokey eye. Asadar, urmareste acest tutorial care iti prezinta pas cu pas machiajul smokey eye.