Cele mai frumoase nuante de BLOND CENUSIU

Blondul este si va ramane mereu o nuanta de par in topul preferintelor iar blondul cenusiu este unul din nuantele care castiga popularitate tot mai mult.

Cum recunosti blondul cenusiu?

Blondul cenusiu este un ton destul de palid, o culoare rece, care se potriveste extrem de bine cu suvitele in nuante ciocolata, in special cu cele de culoare inchisa si suvite platinate. Combinarea acestui ton cenusa cu alte nuante, o face foarte versatila, de aici si popularitatea ei crescuta la nivel international.

Posibile variante: nuante censiu doar la varfuri, suvite cenusii balayage, argintiu sirena, ombre cenusiu inchis, combinatie cenusiu si platinat, cenusiu icy (sombre), cenusiu in degrade.

Iata ce ti-am pregatit in acest articol:

1. BOND CENUSIU – poze before-after

2. BOND CENUSIU – combinatie blond cenusiu si platinat

3. BOND CENUSIU – suvite de bond cenusiu sombre

4. BOND CENUSIU – modele de coafuri obtinte prin metoda balayage

5. BOND CENUSIU – nuante de blond cenusiu la varfuri (ombre)

6. BOND CENUSIU – suvite in nuante de ciocolata in armonie perfecta cu nuante de blond cenusiu

7. BOND CENUSIU – nuante inchise de blond cenusiu

8. BLOND CENUSIU – nuante argintii de blond (bond cenusiu sirena)

ash-blonde-hair-av

1. BOND CENUSIU – poze before-after

Trecerea catre blondul cenusiu este cea mai rapida cale catre un stil ultra-chic, in tendinte, iar efectul obtinut este de par luminos, sanatos si modern. Ca dovada stau pozele de mai jos, poze cu transformari superbe de la un par tern, neinteresant la coafuri stylish si elegante.

ash-blonde-hair-before-after-1 ash-blonde-hair-before-after-2 ash-blonde-hair-before-after-3 ash-blonde-hair-before-after-4 ash-blonde-hair-before-after-6 ash-blonde-hair-before-after-7 ash-blonde-hair-before-after-8 ash-blonde-hair-before-after-9 ash-blonde-hair-before-after-10 ash-blonde-hair-before-after-11 ash-blonde-hair-before-after-12 ash-blonde-hair-before-after-13 Processed with Moldiv ash-blonde-hair-before-after-15

2. BOND CENUSIU – combinatie blond cenusiu si blond platinat

Suvitele in blond platinat sunt pefecte in combinatie cu parul vopsit blond cenusiu pentru ca vin cu un plus de luminozitate, iar efectul obtinut este de par sanatos cu un plus de stralucire.

ash-blonde-hair-5 ash-blonde-hair-6 ash-blonde-hair-9 ash-blonde-hair-21 ash-blonde-hair-with-light-shades blonde-highlights-21

3. BOND CENUSIU – suvite de bond cenusiu sombre

Metoda sombre de vopsire a parului este asemanatoare cu metoda balayage. Parul sombre este o metoda cu efect mult mai natural si vine cu un plus de suvite in nuante deschise iar efectul obtinut este acela de par cu mai mult volum.

ash-blonde-hair-2 ash-blonde-hair-4 ash-blonde-hair-8 ash-blonde-hair-19 ash-blonde-hair-22 ash-blonde-hair-sombre-1 ash-blonde-hair-sombre-2

4. BOND CENUSIU – modele de coafuri obtinte prin metoda balayage

Blondul cenusiu obtinut cu metoda balayage sau blondul in degrade este extrem de popular tocmai datorita aspectului superb pe care il da parului si este extrem de popular in randul fashionistelor.

ash-blonde-hair ash-blonde-hair-1 ash-blonde-hair-20 blonde-highlights-32

blonde-highlights-ash-blonde

5. BOND CENUSIU – nuante de blond cenusiu la varfuri (ombre)

Daca nu ai curajul sa iti faci o schimbare radicala de look, poti opta pentru varianta de blond cenusiu doar la varfuri, prin metoda ombre.

ash-blonde-hair-14 ash-blonde-hair-ombre ash-blonde-hair-ombre-1 ash-blonde-hair-ombre-2 ash-blonde-hair-ombre-3 ash-blonde-hair-ombre-4 ash-blonde-hair-ombre-5

6. BOND CENUSIU – suvite in nuante de ciocolata in armonie perfecta cu nuante de blond cenusiu

Pentru un plus de naturalete si „caldura”, poti alege si combinatia de blond cenusiu cu blond caramel sau ciocolata.

ash-blonde-hair-7 ash-blonde-hair-12 blonde-highlights-12 blonde-highlights-24 blonde-highlights-26 blonde-highlights-30 blonde-highlights-31

7. BOND CENUSIU – nuante inchise de blond cenusiu

Nuantele inchise de blond cenusiu sunt de asemenea o alegere extrem de populara si este optiunea perfecta daca ai parul saten inchis sau brunet.

ash-blonde-hair-10 ash-blonde-hair-11 ash-blonde-hair-15 ash-blonde-hair-18 blonde-highlights-27 blonde-highlights-28 ombre-silver-15 ombre-silver-17 ombre-silver-dark-1 ombre-silver-dark-2

8. BLOND CENUSIU – nuante argintii de blond (bond cenusiu sirena)

Blondul argintiu este perfect pentru un look extrm de sexy si chic, este alegerea ideala daca ai ochii albastri.

ash-blonde-hair-3 ash-blonde-hair-silver-1 ash-blonde-hair-silver-2 ash-blonde-hair-silver-3 ash-blonde-hair-silver-4 ash-blonde-hair-silver-5 ash-blonde-hair-silver-6 ash-blonde-hair-silver-7

Daca iti place blondul argintiu, mai multe modele de coafuri in nuante de blond argintiu gasesti in articolul Parul blond GRI ,in topul tendintelor

Ce-ar mai trebui sa stii…

Alege ca hainele din garderoba ta sa se potriveasca cu noua nuanta. Culorile marine, reci sunt cele care se asorteaza cel mai bine cu parul blond cenusiu.

De asemenea, machiajul va trebui sa fie in concordanta cu noua culoare de par. Alege rujul rosu sau in nuante de marsala pentru outfiturile de seara si culori pale pentru tinutele de peste zi.

In ceea ce priveste machiajul pentru ochi, opteaza pentru tonuri reci.

Este extrem de important sa nu uiti ca, odata cu schimbarea culorii de par, in special daca ai facut o trecerea de la o nuanta calda la una rece, cum este si blondul cenusiu, trebuie sa schimbi si nuantele hainelor si al machiajului.