Cele mai moderne tunsori pentru barbati in 2021

Descopera cele mai moderne tunsori pentru barbati in 2021, de la tunsori cu parul foarte scurt pana la tunsori pentru barbati nonconformisti.

De la cele mai populare stiluri de frizuri, cu parul foarte scurt, usor de ingrijit, trecand prin tunsori inspirate din moda anilor ’90 si pana la coafuri rebele, cu parul lung, aparent neglijent, tunsorile la moda in 2021 promit o varietate de stiluri potrivite tuturor fizionomiilor si preferintelor. Iata cateva dintre cele mai relevante modele de tunsori barbatesti in anul ce urmeaza.

Cele mai moderne tunsori pentru barbati in 2021

Legenda fotbalului inspira mereu tendintele masculine. Spiritul bad boy, inspirat de David Backham, e intalnit in colectiile de fotografii ale saloanelor lui Jean-Louis David, Fabio Salsa sau Saint-Algue, cu tunsori prezentand parul scurt pe laterale si pastrand lungimea in partea superioara a capului.

Acest stil tipic londonez „vine din strada”, subliniaza Matt Raine, ca o „intoarcere in trecut”.

Este o tunsoare clasica realizata cu foarfeca.Este frecvent solicitata, deoarece este indicata pentru orice varsta.

Un pompadour deconectat este trendy in acest moment.

Parul este scurtat sau pierdut in laterale, urcandu-se foarte aproape de linia bretonului, despartindu-se brusc de partea superioara, unde se pastreaza lung si voluminos.

Aceasta tunsoare este o alegere frumoasa, extrem de recomandata barbatilor care au fizionomia fetei rotunda sau patrata.

Din acest album, care cuprinde o varietate de poze cu tunsori pentru barbati in tendintele 2021, va puteti gasi un model potrivit.