Coafuri cu coada de cal. Incearca 10 modele de cozi stylish si simplu de facut

coada-de-cal-coafuri-modele

Preferata designerilor de moda sezon dupa sezon, coada de cal nu trebuie sa fie nicidecum banala, ba din contra, iti vom arata zece modele de coafuri coada de cal, atat de sofisticate incat te vor face sa iti doresti si tu o coafura cu coada de cal.

Am strans pentru tine cele mai populare tutoriale video cu coafuri coada de cal prezentate pas cu pas.

1. COADA DE CAL RASUCITA IN STIL FRANTUZESC

Apogeul rafinamentului este atins de aceasta coafura simpla coada de cal, rasucita in stil frantuzesc. Secretul coafurii consta intr-un par voluminos, obtinut instant cu ajutorul unor extensii de tip clip-on.

Poti obtine Super volum pentru coada de cal cu setul de extensii Divisima. Par natural 100%. Preturi de la 205 lei!

Divisima
Folsind un elastic mare, vei prinde o coada de cal joasa, intr-o parte, cat mai aproape de gat. Realizeaza o gaura deasupra elasticului pentru a trece coada prin acest spatiu. Cu ajutorul unui elastic mic, transparent, prinde coada mai jos cu 2 cm. Creeaza un spatiu deasupra elasticului si rasuceste iar varfurile cozii ramase. Indeparteaza elasticul mare si continua pana la varf. Daca vrei un aspect mai dezordonata, poti trage usor de buclele laterale formate prin rasucire.

2. COADA DE CAL „VALENTINO BUBBLE”

Coafura coada de cal „Valentino Bubble” este foarte usor de realizat, fiind un upgrade al cozii de cal clasice. Vei avea  avem nevoie doar de cateva elastice subtiri, pe care sa le punem pe toata lungimea parului, la o distanta de cativa centimetri una de cealalta.

La final tragem usor de fiecare bucla pentru a ii adauga un plus de volum.

3. COADA DE CAL LATERALA INNODATA

Pentru acest tip de coada nu trebuie sa stii sa faci nici macar o impletitura clasica in trei suvite. Urmareste videoclipul de mai jos, si vei vedea cat de simplu poti obtine o coafura rapida dar sofisticata si feminina.

4. COADA DE CAL CU IMPLETITURA DUBLA

Acest tip de coafura este foarte popular, pentru ca desi este o coafura simpla, rezultatul este unul foarte chic. Tot ce trbuie sa faci este sa impletesti doua suvite laterale pe care la final le prinzi intr-o coada de cal. Urmareste videoclimpul de mai jos si vei vedea cat de rapid poti realiza acest tip de coafura.

5. COADA DE CAL RASUCITA

Coada de cal rasucita este ideala daca iti doresti o coafura rapida si lejera. Tot ce trbuie sa faci este sa imparti parul in trei suvite, pe care dupa ce le rasucesti, le fixezi cu agrafe si fixativ.

6. COADA DE CAL FUNIE

Sa obtii o coada de cal de tip funie este foarte simplu. Nu trebuie decat sa iti prinzi parul intr-o coada inalta, sau joasa, dupa preferinte si tendinte, sa imparti parul in doua sectiuni, rasucind fiecare suvita in directia opusa si apoi una peste alta. Cand ai ajuns la varfuri, prinde-ti parul cu un elastic.

7. COADA DE CAL JOASA

O coafura romantica de zi, inspirata de Vanessa Hudgens, poate fi purtata la spate sau intr-o parte. Vei avea nevoie de o textura usor ondulata si de cateva agrafe de par. Volumul este absolut necesar asa ca daca ai par rar, te-ai putea gandi sa adaugi cateva extensii de tip clip-on. Iti vei aduce parul intr-o parte si vei ondula complet aleotoriu cateva suvite cu ajutorul unui ondulator cu diametru mare. De unde de la mijlocul cozii, vei lua o sectiune larga de par si o vei rasuci de cateva ori in jurul cozii si o vei prinde cu doua agrafe pentru a o fixa. Atat este de simplu.

8. COADA DE CAL RETRO

Coada de cal retro inspriata de Brigitte Bardot este extrem de sexy si ultra-feminina, dar in acelasi timp simplu de realizat. Intregul secret al acestei coafuri consta realizarea a doua cozi de cal pe care la final le vei uni intr- singura coada si bine-nteles taparea parului pentru reaalizarea volumului caracteristic stiului Bardot.

9. COADA DE CAL INFASURATA

O astfel de coada de cal a fost realizata de Aveda in cadrul prezentarii Osklen 2014. Textura parului este foarte linsa iar elasticul este ascuns cu ajutorul a doua suvite laterale trecute una peste alta la nivelul elasticului de par.

10. COADA DE CAL CU IMPLETITURA

Pentru a obtine o coada de cal cu impletitura, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti impletesti doua cozi laterale pe care apoi le prinzi intr-o coada de cal.

 

COADA DE CAL GALERIE POZE

coada de cal 1 coada de cal 4 coada de cal 5 coada de cal 6 coada de cal 7 coada de cal 8 coada de cal 9 coada de cal 10 coada de cal 11 coada de cal 12 coada de cal 13

coada de cal 14 coada de cal 15 coada de cal 16 coada de cal 17 coada de cal 18 coada de cal 19 coada de cal 20

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*