Coafuri pentru fetite pas cu pas

 

Coafurile pentru fetite pas cu pas de mai jos, sunt o sursa de inspiratie daca esti mama de fetita si vrei ca printesa ta sa aiba o coafura cat mai originala si moderna.

Unele din ele sunt foarte simple, altele insa necesita putina rabdare din partea ta pentru realizarea lor. Cat despre fetite se stie ca ele sunt incantate cand mama le aranjeaza parul chiar daca pentru aceasta sta foarte mult timp cu mana prin parul lor, impletind codite, punand fundite si aranjand suvitele de par.

Te invit sa te inspiri din colectia de mai jos care cuprinde poze cu modele de coafuri pentru fetite pas cu pas.

Coafuri pentru fetite pas cu pas – galerie poze

tutoriale-coafuri-fetite-1 tutoriale-coafuri-fetite-2 tutoriale-coafuri-fetite-3 tutoriale-coafuri-fetite-4 tutoriale-coafuri-fetite-5 tutoriale-coafuri-fetite-6 tutoriale-coafuri-fetite-7 tutoriale-coafuri-fetite-8 tutoriale-coafuri-fetite-9 tutoriale-coafuri-fetite-10 tutoriale-coafuri-fetite-11 tutoriale-coafuri-fetite-12 tutoriale-coafuri-fetite-13 tutoriale-coafuri-fetite-14 tutoriale-coafuri-fetite-15 tutoriale-coafuri-fetite-16 tutoriale-coafuri-fetite-17 tutoriale-coafuri-fetite-18 tutoriale-coafuri-fetite-19