Coafuri perfecte pentru SPORT

COAFURI-SPORT-1

Ti-ai propus sa duci un stil de viata mai sanatos si sa faci mai mult sport? Ai deja articolele vestimentare potrivite, dar nu stii cum sa te aranjezi pentru a putea lucra eficient? Iti venim noi in ajutor.

Undeori oricat de bine iti prinzi parul cu elastice si agrafe, coafura cedeaza  exact in timp ce alergi sau in timpul exercitiilor. Este foarte important ca atunci cand faci sport sa ai o coafura practica care sa te ajute sa lucrezi eficient exercitiile, nu sa te incomodeze sau sa iti distraga atentia de la antrenament.

coafuri-sala-1

Ti-am pregatit cateva tutoriale video, tutoriale foto si poze cu modele de coafuri perfecte pentru sport.

Coafurile pentru sport, din acest articol, sunt usor de realizat si se numara printre coafurile de efect perfecte pentru sport pentru par mediu si lung. Alege si tu una, in functie de stilul care te reprezinta.

Iata deci cum ai putea sa-ti prinzi parul pentru a te putea misca in voie si pentru a profita din plin de minutele petrecute la sport.

COAFURI PERFECTE PENTRU SPORT – TUTORIALE VIDEO

COAFURI PERFECTE PENTRU SPORT – TUTORIALE FOTO PAS CU PAS

tutoriale-coafuri-sala-1tutoriale-coafuri-sala-2tutoriale-coafuri-sala-3tutoriale-coafuri-sala-4tutoriale-coafuri-sala-5tutoriale-coafuri-sala-6tutoriale-coafuri-sala-7tutoriale-coafuri-sala-8tutoriale-coafuri-sala-9tutoriale-coafuri-sala-10tutoriale-coafuri-sala-11tutoriale-coafuri-sala-12tutoriale-coafuri-sala-13tutoriale-coafuri-sala-14tutoriale-coafuri-sala-15

tutoriale-coafuri-sala-17

tutoriale-coafuri-sala-16

 

MODELE DE COAFURI PENTRU SALA – GALERIE FOTO

coafuri-sala-24

coafuri-sala-3coafuri-sala-4coafuri-sala-5coafuri-sala-6coafuri-sala-7coafuri-sala-8coafuri-sala-9coafuri-sala-10coafuri-sala-11coafuri-sala-12coafuri-sala-13coafuri-sala-14coafuri-sala-16coafuri-sala-17coafuri-sala-18coafuri-sala-19coafuri-sala-20coafuri-sala-21coafuri-sala-22coafuri-sala-23

coafuri-sala-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*