Cum sa alegi imprimeurile

      

Imprimeurile cu buline, geometrice, leopard sau fantezie au inceput sa fie tot mai mult promovate de marii designeri. Este un trend care ne place insa, daca vrei sa adopti acest stil, trebuie sa stii ca exista cateva  reguli pe care trebuie sa le urmezi daca vrei ca imprimeurile sa fie ajantaj al tinutei finale. Daca nu sunt purtate corect, imprimeurile te pot face sa pari mai voluminoasa sau mai scunda decat esti in realitate.

 Mix de imprimeuri – culori si forme

Sa porti mai multe imprimeuri intr-o tinuta nu mai este de mult ceva nou. In orice caz nu alege tinute cu imprimeuri de aceeasi marime. Combina materialele cu imprimeu mare cu cele cu imprimeu mic.

Marimea imprimeului – proportional cu marimea trupului

Daca esti o femeie scunda, miniona si porti un imprimeu floral mare, ca de exemplu – flori stralucitoare pe un fond alb – trupul tau va parea strans in imprimeu. Daca esti o femeie inalta, mai voluminoasa si porti un imprimeu cu buline mici trupul tau va parea disproportionat.

Sfat – Daca vrei ca o parte a corpului tau sa para mai mare, poarta imprimeuri cu spatii mari de fond intre imagini, modele neregulate si cu contraste puternice intre imprimeu si fond.

Sfat – Daca vrei ca o parte a trupului tau sa para mai putin voluminoasa, poarta imprimeuri cu spatii regulate intre margini cu contrast redus intre imprimeu si fond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*