Cum sa iti usuci rapid oja

Pentru ca intotdeauna se gasesc solutii la toate  problemele, iata ca nu mai trebuie sa ne facem griji ca vom sta mai mult de un minut pentru a astepta sa se usuce oja de pe unghii.

1. PRODUSE SPECIALE PENTRU USCAREA OJEI
Acum exista pe piata diferite spray-uri care vor ajuta  unghiile sa se usuce mult mai repede. Acestea vor usca, de obicei, unghiile in maxim 30 pana la 60 de secunde si aduc ca beneficii suplimentare un luciu frumos si o uscare uniforma. Avon, DeMert si OPI au aceasta forma de spray.
Aceasta este probabil una dintre cele mai rapide moduri de a usca oja de pe unghii si este, de asemenea, o metoda suplimentara de protectie care va face manichiura sa dureze mai mult timp.

2. USCAREA OJEI DE UNGHII FOLOSIND – TRUCUL CU APA RECE Pentru a accelera  procesul de uscare a ojei, tine unghiile sub un jet de apa rece timp de 5 minute, pentru ca oja sa formeze un strat dur, rezistent.

3. USCAREA OJEI DE UNGHII FOLOSIND – ULEIUL DE MASLINE Aplica putin ulei de masline dupa 10 minute de la aplicarea ojei. Acest lucru va accelera uscarea ojei de pe unghii.

PRODUSE PROFESIONALE EFICENTE care te ajuta sa iti usuci rapid oja

Mani-Pedi OPI RapiDry Spray pentru uscare ultra-rapida

Descrierea Producatorului:

RapiDry Spray pentru uscare ultra-rapida este cea mai la indemana solutie pentru acasa in ceea ce priveste ingrijirea unghiilor imediat dupa aplicarea lacului.

Intareste oja aproape instantaneu.

Disponibil in varianta de 60ml. (aceasta varianta o vei folosi cel putin 6 luni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*