Cum sa-ti faci BUCLE FARA PLACA

 

cum-sa-iti-ondulezi-parul-fara-sa-folosesti-placa

Foarte multe femei se feresc sa isi faca bucle datorita chinului la care este supus parul sub actiunea caldurii. Se stie ca efectele pe termen lung, la care este supus parul atunci cand se foloseste placa sau ondulatorul, sunt dezastruase

Daca nu vrei sa iti distrugi parul, sa stii ca exista mai multe metode prin care poti obtine bucle naturale si la fel de frumoase fara placa sau ondulator.

6a00d8358081ff69e2017c37ae1430970b-800wi

1. BUCLE CU AJUTORUL BENTEI PENTRU PAR

Tot ce iti trebuie este o bentita destul de lata si elastica. Dupa ce iti fixezi bentita pe frunte, ia cate o suvita si rasuceste-o in jurul el, precum face tanara din materialul video. Dormi cu parul astfel aranjat peste noapte, ar dimineata te vei trezi cu bucle superbe.

 

BUCLE-FARA-PLACA-BIGUDIURI-FLEXIBILE

2. BUCLE FARA PLACA – BIGUDIURI FLEXIBILE

Strange suvitele de par in acele tipuri de bigudiuri de spuma. Acestea sunt confectionate dintr-un material moale si sunt destul de flexibile incat sa nu fie dureroase pentru scalpul tau, in plus sunt foarte ieftine.

 

bucle-noduri

3. BUCLE FARA PLACA – NODURI BANTU

Aceasta metoda presupune sa imparti parul in suvite pe care le rasucesti si le fixezi intr-un nod. La fel ca si in metoda precedenta cu bentita, trebuie sa dormi peste noapte cu parul astfel aranjat iar dimineta vei obtine buclele dorite.

BUCLE-FARA-PLACA-COC

4. BUCLE FARA PLACA – BUCLE CU AJUTORUL UNUI COC

Te-ai gandit vreaodata ca si cu ajutorul unui coc poti obtine bucle lejere? Ei bine, trebuie sa stii ca daca iti doresti bucle lejere, naturale, le poti obtine foarte usor cu ajutorul unui coc. Prinde-ti parul seara intr-un coc, iar dimineata vei avea un  par minunat cu bucle. Daca iti doresti sa iesi seara si sa ai un look lejer cu onduleuri superbe, poti purta, de asemenea, un coc in timpul zilei la locul de munca iar seara sa iti lasi parul liber.

 

hair 293

5. BUCLE FARA PLACA – SERVETELE UMEDE

Da, ati citit bine. O metoda eficienta, daca tehnica este folosita corect. Parul se imparte in suvite, servetelele se ruleaza in forma de sul si se infasoara parul pe ele, apoi se leaga la capete.

6. BUCLE FARA PLACA – BUCLE MARUNTE CU PAIUL

Aceasta metoda necesita o multime de paiuri, iar buclele rezultate sunt extrem de dese.