De la PAR LUNG la BOB – transformari superbe pentru par mediu si scurt

Transformarile de la parul lung la bob de mai jos sunt absolut superbe ! Daca ai parul lung, si ti-ai facut curajul sa renunti la lungime in favoarea unei tunsori medii in stil elegant, la moda, atunci tunsorile bob sunt perfecte pentru tine.

Tunsorile bob sunt modelul de tunsoare perfect pentru o trecere de la par lung la mediu sau par scurt. Au avantajul ca sunt usor de aranjat si arata super elegant si sofisticat in acelasi timp.

Indiferent de forma fetei sau textura parului, tunsorile bob aduc de cele mai multe ori schimbari vizibile, spectaculoare si cu efect pozitiv.

De la PAR LUNG la BOB

Transformari cu rezultat superb pentru par mediu si scurt

Tunsorile bob filate – ideale pentru un plus de volum. Sunt modelul de bob penfect in special daca ai parul subtire si iti doresti un plus de volum.

Citeste si: Tunsori BOB SCURT FILAT – modele noi in tendinte

Bobul inversat – un bob mai lung in fata si filat la spate. Cel mai versatil model de tunsoare bob, se potriveste celor mai multe fizionomii si texturi de par.

Citeste si: Tunsori BOB INVERSAT – la moda in acest an

 

Bob-ul lung sau LOB – modelul perfect pentru o tunsoare care radiaza de sanatate. Daca ai parul lung, lipsit de vitalitate, acesta este modelul perfect pentru tine.

 

Speram ca aceste transformari de la par lung la bob te-au convins sa renunti la lungime, in favoarea unui stil ultra modern si in tendinte!