French multicolor – peste 25 de idei pentru o imagine moderna si stralucitoare!

O manichiura french multicolora este intotdeauna frumoasa, interesanta si de neuitat. Datorita experimentelor unor maestri de frunte in domeniul artei de unghii, manichiura si tehnica manichiurii french multicolore sunt in permanenta imbunatatite. Acest lucru ajuta fiecare femeie sa obtina un design care nu numai ca i se potrivese, ci si face ca aspectul feminin sa iasa din multime prin faptul ca este vibrant si creativ. Astazi va vom arata cele mai proaspete si la moda idei de unghii french multicolor, care cu siguranta o sa va cucereasca.

Manichiura french curcubeu

O manichiura french curcubeu este o solutie indrazneata, perfecta pentru sezonul primavara-vara cand sunt bine-venite culorile puternice.

Manichiura french multicolora: fotografii, idei, noutati

O manichiura french multicolora poate fi realizata intr-o mare varietate de modele. Deci, daca aveti tendinta de a alege cele mai moderne idei, alegeti o culoare diferita pentru fiecare unghie. Aceasta metda va oferi un famec deosebit unghiilor. Dar aceasta este departe de a fi singura idee de french multicolor.

De asemenea, sunteti libera sa completati tehnica prezentata cu desene si modele. Poate fi vorba de flori minimaliste, fructe, geometrie sau motive abstracte care vor adauga si mai multa originalitate manichiurii.

In plus, puteti incerca sa combinati french-ul colorat si cu aplicati pretioase. Daca vorbim despre acestea din urma, atunci expertii ne propun sa alegem pietre pretioase, folie sau margele.

Manichiura french multicolora: pentru unghii scurte

O manichiura french multicolora va arata grozav atat pe unghiile lungi, cat si pe cele scurte. In plus, french-ul colorat are o versatilitate incredibila, care ajuta la alegerea designului perfect pentru orice forma de unghii. Arataexce;ent atat  pe unghii patrate, migdala sa ovale.