Idei de suvite blonde, la moda in 2021

Cand vrei o schimbare de look, poate cel mai indicat ar fi sa incepi cu suvitele. 

Pentru inceput, trebuie sa stiti ca suvitele care contureaza bine chipul sunt cu doua nuante mai deschise decat parul vostru. Iar daca nu vrei sa-ti faci suvite subtiri – blond platinat, poti sa incerci cateva mai late pe un par lung. Acestea vor da adancime parului tau, in special daca le faci pe un breton mai lung.

Daca ai parul blond caramel mai inchis, poti incerca cateva suvite blond cenusiu sau chiar aurii.

Se poarta si suvitele colorate, sunt extrem de populare in aceasta perioada. Cu toate acestea, sunt femei care doar le admira, preferand un stil mai subtil. In articolul urmator, iti oferim cateva idei de suvite subtile, pentru un look cat mai natural.

Cateva dintre cele mai frumoase idei de suvite blonde balayage si numai.

SUVITE BLONDE 2021 – galerie poze

blonde-highlights-0

blonde-highlights-23

blonde-highlights-2  blonde-highlights-4

blonde-highlights-21blonde-highlights-5 blonde-highlights-6 blonde-highlights-7 blonde-highlights-8 blonde-highlights-9 blonde-highlights-10 blonde-highlights-11 blonde-highlights-12 blonde-highlights-13 blonde-highlights-14 blonde-highlights-15 blonde-highlights-16 blonde-highlights-17 blonde-highlights-18 blonde-highlights-19 blonde-highlights-20    blonde-highlights-24 blonde-highlights-25 smoky-blonde-1 smoky-blonde-2 smoky-blonde-3 smoky-blonde-4 smoky-blonde-5

blonde-highlights-26

 

smoky-blonde-6

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste BeautyRevealed.ro pe Facebook .