Idei de tunsori bob mediu, pentru doamnele stilate de 45-50 de ani

Orice doamna la varsta de 45 sau 50 de ani, trebuie sa-si reconsidere atitudinea fata de moda, stil vestimentar, sa-si schimbe imaginea. O importanta extrem de mare o are modelul de tunsoare ales. O tunsoare potrivita, adauga eleganta, stil si poti arata mai tanara. 

Iata care sunt cele mai dorite modele de tunsori bob mediu:

1. Bob-ul mediu tuns drept

2. Bob-ul alungit

3. Bob-ul mediu filat

Stilistii recomanda doamnelor ajunse la varsta maturitatii sa alega tunsorile scurte si medii. Aceste tunsori ofera o imegine relaxata, eleganta si dau un plus de expresvitate si luminozitate chipului.  Tunsorile bob de lungime medie, au avantajul ca pot ascunde semnele de imbatranire pe care orice femeie le observa dupa varsta de 45 de ani. In plus au avantajul ca nu necesita multa ingrijire.

Bob-ul mediu – in topul preferintelor doamnelor de 45-50 de ani

1. Bob-ul drept

Bob-ul drept este o tunsoare versatila, practica, perfecta pentru fizionomia matura. Daca adaugi si un breton lung, oblic, distragi atentia de la imperfectunile fetei. Un bob mediu cu breton lung tuns pe o parte se va potrivi oricui. important este sa iti alegi modelul care iti place.

2. Bob-ul alungit

Daca ai fata rotunda sau patrata, incearca versiunea alungita, tunsa mai scurt in spate si mai lung in fata. Vei obtine un efect de subtiere si indulcire a trasaturilor fetei.

 

3. Bob-ul mediu filat

Pentru o tunsoare medie rafinata, eleganta si incredibil de feminina, alege bob-ul tuns filat sau graduat. Volumul va permite sa experimentati orice structura a parului. Bob-ul filat va sublinia elegant densitatea firelor si va ascunde imperfectiunile parului rar. Tranzitiile trebuie efectuate discret si pe toată lungimea. Volumul obtinut in varful capului va alungi trasaturile fetei si va oferi un look relaxat.

Varietatea de modele de tunsori bob este bogata, exista modelul potrivit pentru orice fizionomie sau textura parului.  Daca iti doresti o tunsoare la moda, care intinereste, alege unul dintre aceste modele de tunsori bob pentru parul mediu.