Idei tinute chic, business-casual pentru birou

Orice ni s-ar spune sau am auzi, conteaza cum te imbraci.

Oricat de nepasatori am fi fata de moda si de trend-uri, nu putem fi nepasatori fata de modul in care aratam. Trebuie constientizat faptul ca de fiecare data cand iesi din casa, felul in care arati va influenta cum te vad ceilalti oameni. Pentru femei este tot timpul important sa arate bine in orice situatie, deci si la locul de munca.

Avem doua categorii de job-uri: cele la care tinuta business e obligatorie si cele la care nu e, la care poti sa te imbraci cum vrei. De pe acum trebuie sa va spun ca niciodata nu ai libertate completa la tinuta de job, pentru ca tot timpul trebuie sa fi atenta ca tinuta sa fie potrivita din toate punctele de vedere.

La tinuta business, totul e destul de simplu, deoarece la tinuta standard de sacou si fusta nu se pot aduce prea multe imbunatatiri. Eventual se poate alterna fusta cu pantaloni lungi, preferabil din acelasi material cu sacoul.

La tinutele business-casual si casual tinuta nu mai e atat de limitata. Lumea tinde sa creada ca poti sa te duci imbracat oricum la servici.
Sunt intotdeauna nepotrivite: fustele mini, combinatia de blugi si t-shirt, adidasii si lucrurile cu sclipici, cu care te duci in club. Exista un cod nescris care iti impune asta. Nimeni nu iti va face observatie daca porti asa ceva, dar vei observa ca nu esti luat in serios. Oamenii au o imagine in cap despre ce inseamna serios si in imaginea aia imbracamintea are un rol important.

Daca la tinutele business blugii sunt interzisi fara nicio discutie, la tinutele casual parerile sunt impartite. Eu sunt de parere ca depinde de tinuta. De exemplu, niste blugi negri si o camasa intr-o culoare deschisa sunt work-appropiate, in timp ce niste blugi albastri si un cardigan cu fermoar par prea sport.

Daca si tu doresti sa iesi din anonimatul bicromatic al vestimentatiei office, dar nu vrei sa cazi in extrema tinutelor casual, descopera in continuare cateva idei de tinute pentru birou!

tinte-job-112tinte-job-113tinte-job-114

tinte-job-111tinte-job-115

tinte-job-1 tinte-job-2 tinte-job-3 tinte-job-4 tinte-job-5 tinte-job-6 tinte-job-7 tinte-job-8 tinte-job-9 tinte-job-10 tinte-job-11 tinte-job-12 tinte-job-13 tinte-job-14 tinte-job-15 tinte-job-16 tinte-job-17 tinte-job-18 tinte-job-19 tinte-job-20 tinte-job-21 tinte-job-22 tinte-job-23 tinte-job-24 tinte-job-25 tinte-job-26 tinte-job-27 tinte-job-28 tinte-job-29 tinte-job-fuste-1 tinte-job-fuste-2 tinte-job-fuste-3 tinte-job-fuste-4 tinte-job-fuste-5 tinte-job-fuste-6 tinte-job-fuste-7 tinte-job-rochii-1