Impletituri pentru par scurt. Coafuri simple si rapide

impletituri-par-scurt-34

Impletiturile sunt in tendinte de cateva sezoane si se incapataneaaza sa ramana in  topul preferintelor in materie de coafuri.

Daca ai parul scurt, cu siguranta te-ai gandit ca nu iti poti face impletituri. Atata timp cat nu ai o tunsoare foarte scurt, gen pixie, poti sa iti faci mai multe modele de impletituri perfecte pentru parul scurt.

Ti-am pregatit cateva tutoriale video, tutoriale foto si poze cu modele de impletituri pentru parul scurt.

Impletiturile pentru par scurt, din acest articol, sunt usor de realizat si se numara printre coafurile pentru par scurt de efect. Alege si tu una, in functie de stilul care te reprezinta.

 

IMPLETITURI PENTRU PAR SCURT- TUTORIALE VIDEO

Pe langa impletuturi, in acest an sunt la moda coafurile cu noduri sau cozile inodate.

 

IMPLETITURI PENTRU PAR SCURT- TUTORIALE FOTO PAS CU PAS

1. IMPLETITURA CORONITA PENTRU PAR SCURT

impletituri-par-scurt-1

Incepe prin a ondula cateva suvite laterale iar apoi aplica spuma pentru par, in scopul fixarii. In continuare prinde cu doua clame parul ondulat, pentru ca il vei folosi mai apoi, pentru realizarea impletiturii.

Restul parului trebuie prins intr-un coc format prin rasucirea suvitelor si prin fixarea lor cu ajutorul catorva agrafe. Din cele doua suvite ondulate impleteste de-a lungul partii laterale a capului doua cozi. Acestea din urma trebuie fixate apoi in zona cocului impletit. La final foloseste un spray fixativ, pentru a te asigura ca nu raman fire razlete, dar si pentru a fixa coafura.

2. IMPLETITURA DUBLA PENTRU PAR SCURT

impletituri-par-scurt-2

O alta coafura, de data aceasta potrivita pentru tinutele cu tenta romantica, este impletitura simetrica pentru parul scurt.

Ca in cazul celuilalt tip de impletitura, pentru inceput trebuie sa iti ondulezi cateva suvite laterale. Jumatate din parul ramas drept trebuie prins la spate, sub forma unei cozi, iar restul se lasa liber. Realizeaza un coc din tot acest par si fixeaza-l cu cateva agrafe. La final impleteste doua cozi din suvitele laterale si prinde-le in zona cocului.

3. IMPLETITURA ROMANTICA PENTRU PAR SCURT

impletituri-par-scurt-3

Onduleaza-ti parul iar apoi impertte-l in trei suvite. Partea din mijloc o prinzi intr-un coc, iar partile laterale le impletesti si le prinzi cu agrafe in jurul cocului. Rezultatul este o coafura simpla dar cu aspect sofisticat si ultra feminin.

4. IMPLETITURA COADA DE PESTE PENTRU PAR SCURT

impletituri-par-scurt-5impletituri-par-scurt-4

 5. IMPLETITURA RUSEASCA PENTRU PAR SCURT

impletituri-par-scurt-6 impletituri-par-scurt-16

 6. IMPLETITURA STIL LEJER PENTRU PAR SCURT

impletituri-par-scurt-36

 7. IMPLETITURA CU VOLUM PENTRU PAR SCURT

impletituri-par-scurt-37

8. IMPLETITURA RASUCITA PENTRU PAR SCURT

impletituri-par-scurt-38

9. IMPLETITURA CU SUVITE INNODATE PENTRU PAR SCURT

impletituri-par-scurt-39

MODELE DE IMPLETITURI PENTRU PAR SCURT – GALERIE FOTO

impletituri-par-scurt-17 impletituri-par-scurt-18 impletituri-par-scurt-19 impletituri-par-scurt-20 impletituri-par-scurt-21 impletituri-par-scurt-22 impletituri-par-scurt-23 impletituri-par-scurt-24 impletituri-par-scurt-25 impletituri-par-scurt-26 impletituri-par-scurt-27 impletituri-par-scurt-28 impletituri-par-scurt-29 impletituri-par-scurt-30 impletituri-par-scurt-31

impletituri-par-scurt-33

impletituri-par-scurt-35.1 impletituri-par-scurt-35

impletituri-par-scurt-40