IMPLETIURA OLANDEZA- modele coafuri si tutoriale pas cu pas

Impletitura olandeza, cunoscuta si sub denumirea de impletitura Dutch, ne confirma ca, desi tendintele se schimba in fiecare an, exista o coafura care ramane intotdeauna populara. Indiferent de lungimea sau culoarea parului, impletiturile vor fi intotdeauna la moda.

Datorita popularitatii de care se bucura impletitura olandeza, in special pe retelele de socializare, ne putem bucura de modele de impletituri olandeze superbe, care se potrivesc oricarui stil si preferinte.

Nu conteaza daca alegeti o impleitura olandeza clasica sau in doua cozi, efectul va fi la fel de elegant si modern. Puteti impleti parul in orice mod doriti. Una dintre optiuni este o impletitura cu volum. Sau puteti alatura o suvita impletita cu un coc lejer, dezordonat. Totul depinde de tine, de indemanare si creativitate. In acest sens iti venim in ajutor cu o colectie de impletituri olandeze, unele dintre cele mai populare modele de pe Pinterest si Instagram.

1. IMPLETITURA OLANDEZA – cum o poti obtine pas cu pas

2. IMPLETITURA OLANDEZA – tutoriale pas cu pas

3. IMPLETITURA OLANDEZA – galerie poze

Super Hot Cornrow Braid Frisuren

1. IMPLETITURA OLANDEZA – cum o poti obtine pas cu pas

Inca o veste buna pentru tine ! Poti invata acest model de impletitura in doar cateva minute. In ceea ce priveste tehnica, Impletitura olandeza se asemana destul de mult cu impletitura frantuzeasca. Daca stii sa faci impletitura frantuzeasca, atunci impleitura olandeza o poti realiza extrem de usor. Diferenta dintre aceste doua stiluri este aceea ca impletitura olandeza se face pe interior. La impletitura spic, suvitele se aduc pe deasupra, iar la coada olandeza, suvitele se trec pe dedesubt. De aceea uneori e denumita si impletitura frantuzeasca inversa sau „pe dos”.

2. IMPLETITURA OLANDEZA – tutoriale pas cu pas

     1- IMPLETITURA OLANDEZA IN DOUA COZI

     2- IMPLETITURA OLANDEZA in doua cozi cu cocuri lejere

     3- IMPLETITURA OLANDEZA cu volum, prinsa in coada

     4- IMPLETITURA OLANDEZA cu coc

   4- IMPLETITURA OLANDEZA laterala

3. IMPLETITURA OLANDEZA – galerie poze