LA MULTI ANI ! – cele mai frumoase urari de LA MULTI ANI si mesaje cu ocazia zilei de nastere

tort

1. Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta! Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi! La multi ani!

2. Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

3. Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii… si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!

4. In aceasta zi frumoasa natura sa-ti zambeasca, cei dragi sa te iubeasca, cei rai sa te ocoleasca. La multi ani!

5. Iti doresc un zambet dupa fiecare lacrima si un curcubeu dupa fiecare strop de ploaie!

6. In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta! La multi ani!

7. La aniversarea ta îti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoțeasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La multi ani!

8. Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!!!

9. Credeai ca am uitat de o zi atat de speciala precum nasterea ta? Iti trimit din tot sufletul acest mesaj de la multi ani si te asigur de prietenia mea vesnica!

10. Toate visele tale sa prinda viata si sa reusesti tot ce iti doresti !!! Te iubesc si te imbratisez !!! La multi ani si multa sanatate !!!

11. Iti doresc ca in fiecare an numarul de lumanari sa scada si numarul de petreceri, torturi si urari de La multi ani sa creasca!

12. Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu’ nu o sa mai am ce sa-ti doresc. La multi ani!

13. O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei dragi. La multi ani!

14. Iti doresc sa stii ce cauti in viata, sa-ti dai seama cand ai gasit ce ai nevoie si sa ai norocul de a pastra ceea ce te face fericit/a. La multi ani!

15. De ziua ta iti doresc sa fii inconjurat/a de prieteni, sa asculti muzica ta de suflet, sa lumineze orasul in jurul tau…La multi ani!

flowers-fashion-2

16. Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani!

17. My dear, acest SMS e de la mine. Happy birthday I wish and all the best pentru intreaga zi si rest. A kiss and o tona de iubire, I think e suficient pentru tine.

18. Fie ca zilele tale sa fie pline de bucurie, noptile pline de caldura si anii tai plini de tinerete…La Multi Ani!

19. Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi de pana acum. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi si tot asa! La multi ani!

20. Astazi este ziua de a celebra viata unei persoane care da mai mult decat ceea ce primeste, care iubeste mai mult decat cat altii sunt iubiti și care ofera oamenilor doar bucurie. Iti doresc un munte de ani fericiti inainte. La mulți ani!