Machiaj smokey eyes COLORAT – idei de machiaj in tendintele 2020

Machiajul smokey eyes colorat este o reinterpretare originala a clasicului machiaj smokey eyes. Daca iti doresti un look in tendinte, sofisticat, varianta coloarata de smokey eyes este alegerea perfecta. Machiajul smokey eyes clasic, in comparatie cu machiajul smokey eyes colorat, poate deveni plictisitor. Totodata culorile specifice machiajului clasic – negru si gri, posibil sa nu te avantajeze. Machiajul smokey eyes colorat, are avantajul ca este extrem de versatil. In functie de culorile alese, iti subliniaza culoarea ochilor sau culoarea parului. De asemenea, il poti purta atat ziua, la birou sau la scoala cat si la evenimente speciale.

Cum sa realizezi machiajul smokey eyes colorat?

Realizarea machiajului smokey eyes colorat, este similara cu tehnica folosita pentru machiajul smokey eyes clasic. Tot ce trebuie sa faci este sa schimbi nuantele de negru din machiajul clasic smokey cu nuante colorate. Sau, poti realiza o trecere subtila ale aceleiasi culori, aplicand nuante inchise, care se estompeaza si fac o trecere subtila catre nuantele deschise. O alta varianta este cea in care pastrezi nuantele de negru, iar pe centrul aplici o nuanta sidefata sau o culoare deschisa. Poti urma pas cu pas modelele de machiaje smokey eyes prezenatate in articolul Machiaj SMOKEY EYES – Tutoriale pas cu pas

Ce culori sa alegi?

Verdele este perfect pentru brunete si in special pentru brunetele cu ochi caprui. Albastru pune in valoare frumusetea ochilor caprui, este ideal atat pentru brunete, cat si pentru blonde. Nuantele de mov, se potrivesc indiferent de culoarea ochilor, dar avantajeaza in special tenul deschis la culoare.

Cum sa alegi culorile in functie de culoarea ochilor?

Pentru ochii verzi: nuante de bordo, maro cu subonuri de rosu inchis Pentru ochii albastri: nuante calde, aramii, aurii  Pentru ochii caprui: nuante de verde, albastru, mov.

1. Machiaj smokey eyes cu AURIU

2. Machiaj smokey eyes cu ARGINTIU

3. Machiaj smokey eyes cu MARO

4. Machiaj smokey eyes cu ROZ

5. Machiaj smokey eyes cu VERDE

6. Machiaj smokey eyes cu MOV

7. Machiaj smokey eyes cu ALBASTRU

 

8. Machiaj smokey eyes COLORAT