Manichiura cu FLUTURI – modele de unghii perfecte pentru primavara

Manichiura cu fluturi este unul dintre cele mai frumoase si apreciate modele de unghii. Fluturasii sunt un simbol al sensibilitatii, feminitatii si bucuriei. Imaginea fluturasilor este deoasebit de populara, poate fi gasita peste tot. De la haine, accesorii, tatuaje si chiar machiaj.

Manichiura cu fluturi – simbol si semnificatie

Fluturii marcheaza intrarea in sezonul cald. Sunt un simbol al schimbarii prin transformare, al renasterii, sperantei, bucuriei si inceputurilor. Noutatea adusa de prezent este imbratisata, in acelasi timp lasand in urma tot ce apartine de trecut

Prin analogie cu evolutia flutrrilor, de la omida la fluturas, putem intelege ca fluturele semnifica abilitatea fiecarei persoane de a evolua,. Simbolizeaza trecerea prin diferite cicluri de viata in urma carora faci loc noutatii, iar tot ce este vechi lasi in urma, si simti ca ai renascut.

In acelasi timp, fluturele este asociat cu persoanele vesele si pline de optimism. Fluturasii indeamna la un stil de viata simplu, jucaus.

Fluturii confirma mesajul ca acum este momentul sa te inveselesti si sa adaugi culori vietii!

 

De ce acest model este atat de popular, de ce femeile cele mai elegante aleg manichiura cu model fluturi? Imaginile de mai jos, cu manichiura fluturasi te vor face sa intelegi, popularitatea acestui model.

Manichiura cu fluturi – galerie poze

1. Manichiura french cu fluturi

2. Manichiura cu fluture albastru

3. Manichiura roz cu fluturi

4. Manichiura cu fluturi modele elegante

     

  

 

 

error: Content is protected !!