Manichiura de nunta 2021: idei deosebite de unghii pentru mirese

Manichiura de nunta este un aspect extrem de important mirese! Orice mireasa care doreste sa arate impecabil in ziua nuntii trebuie sa se pregateasca pana in cel mai mic detaliu, de la rochie si pana in „varful unghiilor”. De aceea manichiura este un aspect importnat deoarece intr-o zi unica, deosebita, cum este ziua nuntii, toate privirile sunt concentrate in special pe mireasa.

Prin urmare, astfel de lucruri mici aparent nesemnificative, cum ar fi modelul unghiilor, au o mare importanta pentru mireasa.

Iata cateva propuneri deosebite de manichiura de nunta perfecte pentru o mireasa superba, eleganta!

Manichiura de nunta 2021: idei deosebite de unghii pentru mirese

Deoarece imaginea miresei este asociata cu eleganta si inocenta, manichiura in sine trebuie sa se fie in acelasi directie si sa se bazeze pe modele de unghii deosebite, elegante, luminoase si sofisticate. 

Manichiura nude, in nuante luminoase este de cateva sezoane cel mai dorit model de manichiura. De aceea, nu vei duce lipsa de inspiratie, pentru ca modelele nude, in culori deschise sunt perfecte pentru ziua nuntii.

Cele mai dorite modele de manichiura pentru nunta sunt unghiile cu aplicatii de:

  • sclipici
  • strasuri
  • perle
  • folie aurgintie sau aurie
  • unghiile french cu sclipici
  • unghiile ombre cu sclipici

Aplicatiile florale arata superb si creeaza un design elegant de neegalat pentru unghii. Poti alege unghii french sau ombre cu aplicatii floriale si decor sub forma de strasuri, perle și cristale.

Pietrele pretioase pe unghii sunt folosite in special pentru ocaziile deosebite, festive si sunt perfecte pentru a adauga un plus de rafinament si lux imaginii miresei.

Manichiura delicata in nuante deschise, in stil ombre va arata superb cu aplicatii de sclipici, care confera o stralucire uimitoare si unica unghiilor. 

Nuantele delicate de nude sunt perfecte pentru miresele care apreciaza naturaletea.  Modelele de unghii in nuante nude – roz pal, roz prafuit, bej, crem arata superb cu aplicatii pretioase sau picturi delicate in alb.