Manichiura FRENCH – 30+ idei originale de unghii french

Manichiura french este intotdeauna o alegere perfecta in versiunea clasica, atat de populara cat si intr-o moderna cu diverse modele. Este modelul de manichiura capabil sa completeze orice look indiferent de eveniment.

Pentru un look office si business elegant, pentru o intalnire importanta, sarbatoare si petrecere – manichiura french la moda va fi potrivita si va va face mainile sa arate delicate, frumoase si bine ingrijite.

Manichiura french cu diverse modele

Incercati sa folositi o varietate de oje-gel stralucitoare si intense, cu ajutorul carora puteti efectua cea mai frumoasa manichiura French. In acest caz, puteti combina nuante palide si intense de aceeasi culoare sau nuante contrastante.

Citeste si: Manichiura FRENCH – modele in tendinte

 

Citeste si: Unghii FRENCH de VARA – model de unghii noi, la moda 

Manichiura French a devenit mai originala si mai interesanta, permitandu-va sa efectuati un design frumos cu strasuri, aplicatii, desene, autocolante, precum si orice alte tipuri de modele.

 

Manichiura franceza la moda este de neconceput fara strasuri, paiete si diverse bijuterii pentru manichiura, care va vor ajuta sa creati un design luxos pentru unghii fara niciun efort suplimentar.

Pietrele frumoase de dimensiuni mari si medii si pietricele foarte minuscule, frumos asezate pe unghii, pe care este realizata in prealabil manichiura franceza, vor adauga lux si eleganta mainilor.

Prin urmare, nu va faceti griji ca manichiura dvs. va fi banala si plictisitoare. Alegeti una dintre variantele noastre de manichiura franceza si veti avea o manichiura impecabila.

Avand in vedere exemple si optiuni cu manichiura franceza cu diverse modele, nu veti rezista si veti dori sa va creati o astfel de arta pe unghii. La urma urmei, o manichiura franceza concisa si sofisticata, in combinatie cu desene frumoase, arata deosebit de elegant.