Manichiura french – modele in tendintele 2022

Manichiura french este modelul de manichiura cu care nu ai cum sa dai gres!

Este un model de manichiura elegant, delicat si sofisticat in acelasi timp, modelul de manichiura care este mereu in tendinte. Desigur, de la an la an, chiar si cel mai clasic model de manichiura se reinventeaza si ne propune modele noi, superbe, in acelasi stil clasic cu care ne-am obisnuit.

In 2022 se vor purta modelele simple in stil minimal – tendinta care domina lumea modei.

Iti propunem cele mai interesante modele de manichiura french, modele in ultimele tendinte, pe care sa le alegi in 2022.

Modele unghii french – galerie poze

 

Manichiura french – scurta istorie

Desi este denumita manichiurafrench”, are origini americane. In 1976 Jeff Pink, fondatorul renumitului brand de produse de manichiura,”ORLY”, a creat noul model de manichiura, aprecita de actritele franceze, de unde si denumirea de manichiura french.

Din acel moment, manichiura french a fost mereu in tendinte !

Manichiura french este perfecta daca iti doresti un look elegant, profesional si in tendinte.

Este un model de manichiura versatil poti alege din nenumaratele modele de manichiura – de la modele clasice, colorate, cu aplicatii, in degrade sau ombre.

Este modelul de manichiura perfect atat intr-o zi festiva cat si intr-un mediu profesional. De aceea miresele il aleg cu prioritate, dar in acelasi timp este perfect si intr-un mediu sobru sau professional.