MANICHIURA JELEU – cel mai nou model de manichiura cu gel

 

1. Manichiura jeleu, trendul verii 2018: cum arata 

Cum o recunosti? Unghiile jeleu sunt transparente la varfuri si imbricate in cele mai nebune tonuri de neon. Jelly Nails, denumire cu care au devenit populare pe Instagram, se mai numesc și unghii transparente sau unghii de sticlă, datorită lipsei de opacitate.

2. De ce trebuie sa tii cont cand alegi manichiura jeleu

Manichiura jeleu se remarca prin culoare, asa ca acesta e primul aspect pe care ar trebui sa il iei in calcul. Rozul e alegerea cea mai idicata, si cea mai populara nuanta de unghii pe retele de socializare.

Cu cat se apropie mai tare de varianta Barbie, cu atat e mai bine.

3. Cum obtii manichiura jeleu

Manichiura jeleu este relativ usor de obtinut pentru oricine care stapaneste manichiura cu gel.

Se porneste de la unghii scurte, care se reconstruiesc cu gel de constructie transparent, peste care se aplica un strat de gel colorat si se sigileaza cu gel coat. Procedura o poti regasi in tutorialul video de mai jos.

4. Manichiura jeleu – galerie poze

Variantele de manichiura jeleu sunt foarte cool, insa nu sunt pentru toata lumea. Sunt perfecte pentru purtat la mare sau la un festival de muzica, insa nu se potrivesc cu un job la care trebuie sa porti o tinuta sobra. Totusi, nu strica sa le incerci intr-un concediu, daca te-ai plictisit de manichiura ta clasica.

error: Content is protected !!