Manichiura pentru UNGHII SCURTE – modele 2020

Daca iti doresti o manichiura in ton cu ultimele tendinte insa ai unghiile scurte, am o veste buna pentru tine. Unghiile scurte sunt, mai mult ca niciodata, in trend asa se explica si multitudinea de modele deosebite si versatile, potrivite oricarui stil si personalitati din care poti alege.

Ca dovada, ti-am pregatit colectia de mai jos ca inspiratie, care sa te ajute sa iti alegi un model de  manichiura cu care sa nu treci neobservata, dar in acelasi timp sa fie feminina, eleganta.

Inainte insa, cateva sfaturi pe care orice “purtatoare” de unghii scurte trebuie sa le stie:

Trucuri pentru unghii mici. Cum le faci sa para mai lungi

La frumusetea mainilor contribuie si unghiile. Proportiile si forma sunt foarte importante cand ai unghiile scurte. Sunt cheia care diferentiaza mainile cu degete subtiri si feminine de cele cu degete scurte si groase. Daca vrei sa ai unghii scurte si  frumoase, atunci invata trucurile de mai jos.

1. Lungimea unghiei este cea mai importanta

Ca sa faci ca degetele tale sa para mai lungi si mai subtiri, fii atenta la forma unghiilor.

Ai grija ca forma unghiilor sa fie cat mai lunga, redusa in latime, indiferent daca ai forma patrata sau ovala.

2. Forma unghiilor conteaza – Evita forma de triunghi inversat

Unele unghii cresc in mod natural in forma unui triunghi inversat. Adica sunt mai late spre varf si inguste la baza, de unde cresc. Daca ai astfel de unghii, pileste colturile in asa fel incat sa aiba aceeasi latime si la baza si la varf.

3. Nu da cu oja marginile unghiilor scurte

Evita sa dai cu oja intreaga suprafata a unghiei. Daca ai unghiile scurte, lasand marginile nelacuite, vei creea un efect vizual de alungire iar degetele vor fii mult mai feminine.

Acum ca stii sa iti alegi forma si lungimea perfecta pentru unghiile scurte, ramane doar sa iti alegi modelul de manichiura. Mai jos, galeria de poze cu unghii scurte perfecte pentru un look ultra chic si feminin.

 

                

Sper ca te-ai convins ca si unghiile scurte poti fii frumoase. Important este sa stii cum sa alegi lungimea si forma unghiilor, si siguranta vei avea unghii superbe, indiferent de modelul de manichiura ales.