Manichiura rosie cu gel. Modele de unghii noi, superbe

Alegerea culorilor cand vine vorba de vestimentatie, dar si de manichiura si pedichiura nu este intamplatoare.

Fara doar si poate, rosul este afirmarea suprema a stilului, a elegantei. Este cea mai seducatoare culoare, atrage atentia Leatrice Eiseman, expert in cromatica la Pantone Color Institute (SUA), citata de ivillage.com. Desi industria cosmetica a evoluat si pe piata gasim toate nuantele posibile la toate culorile posibile, oja rosie clasica reprezinta reintoarcerea la traditionalism, la feminismul si senzualitatea pur a femeii in plina emancipare, dar sigura pe sine si neinfricata.

Unghiile rosii reprezintă stilul clasic de manichiura. De zeci de ani se mentine drept o emblema a feminitatii. Daca iti place la nebunie oja rosie, dar vrei sa ii oferi un plus de originalitate, exista o multitudine de modele si stiluri pe care sa le incerci.

Ti-am pregatiti o galerie foto cu modele de manichiura rosie, care speram sa fie o sursa de inspiratie pentru viitorul model de manichiura pe care ti-l vei alege.

manichiura-rosie-1 manichiura-rosie-2 manichiura-rosie-3 manichiura-rosie-4 manichiura-rosie-5 manichiura-rosie-6 manichiura-rosie-7 manichiura-rosie-8 manichiura-rosie-9 manichiura-rosie-10 manichiura-rosie-11 manichiura-rosie-13 manichiura-rosie-14 manichiura-rosie-16 manichiura-rosie-17 manichiura-rosie-18 manichiura-rosie-19 manichiura-rosie-20 manichiura-rosie-21 manichiura-rosie-22 manichiura-rosie-23

manichiura-rosie-24 manichiura-rosie-25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*