Manichiura rosie eleganta – 40 de idei originale pentru anul 2021

Manichiura rosie – atat de clasica, dar tot atat de eleganta! Și mai ales: mereu in tendinte si in topul preferintelor! Anii trec, anotimpurile trec, nuantele se schimba, dar rosu ramane in mare voga.

Azi, o manichiura rosie se poarta de dimineata pana seara. Oricand, oriunde: la intalniri de lucru, la reuniuni cu amicii, dar si la petreceri de gala. Descopera propunerile noastre:

Manichiura rosie eleganta – 42 de idei originale pentru anul 2021

 

Oja rosie se foloseste inca de acum 5 000 de ani. Femeile au stiut sa se faca frumoase inventand retete pe care noi, in epoca moderna, nu facem decat sa le perfectionam. Oja rosie se obtinea in trecut prin combinarea petalelor zdrobite de trandafiri sau orhidee cu albus de ou, gelatina si ceara de albine. Nefertiti isi vopsea unghiile de la maini si de la picioare rosu-rubiniu pentru a simboliza bunastarea si pozitia inalta pe scara sociala. Cleopatra prefera un rosu-ruginiu, pictat pe unghii cu ajutorul pensulelor realizate din par de camila.

Marilyn Monroe a fost si ramane o legenda pentru industria frumusetii. Scarlett Johansson a pozat coafata si fardata in stilul “Marilyn” pentru o importanta casa de moda, punand accent pe unghiile de lungime medie pictate intr-un rosu-aprins, nunata folosita si pentru buze.

Se pare asadar, ca manichiura rosie va fi mereu in trend si va reprezenta femeia puternica.