MODELE DE TATUAJE pe incheietura mainii

Incheietura mainii este una dintre zonele preferate de femei pentru un tatuaj.  Poti alege un model de tatuaj pe inchietura mainii cu mesaj, fluture, fundita, litere modelele sunt diverse si pline de semnificatie. Tatuajele pe inchieietura mainii sunt in general de dimensiuni mai mici.

Fluturele, simbolul transformarii personale, este extrem de popular. In acelasi fel in care omida se transforma in fluture, si noi, oamenii suntem determinati sa trecem peste propriile bariere sau atitudini vechi. Tot ceea ce ne-a caracterizat inainte, nu ne mai este de folos in noua noastra “forma”.
Arata superb indiferent ca il alegi pentru un tatuaj, model de unghii sau imprimat pe imbracaminte.

 

2. Tatuaje pe incheietura mainii cu mesaj scris

Exista milioane de citate dintre care ai posibilitatea sa alegi, asadar alege unul cu care sa rezonezi cu adevarat. Un tatuaj mesaj iti poate aminti de cineva din trecut, iti poate mentine speranta cu care privesti spre viitor sau te poate descrie intr-un mod inedit.

3. Tatuaje bratara pe incheietura mainii

Bratara este un accesoriu extrem de popular atat in randul femeilor cat si al barbatilor. Uneori, bratara are o semnificatie profunda sau poarta noroc. O forma de a purta permanent acest accesoriu „norocos” si cu semnificatie este evident, tatuajul bratara.

3. Tatuaje pe incheietura mainii cu inima

Simolul inimii nu mai are nevoie de nicio prezentare. Un tatuaj in forma de inima isi mareste semnificatia alaturi de alte simboluri cum sunt semnul infinitului, flori, mesaje.

4. Tatuaje pe incheietura mainii cu fundite

Intalnit mai ales in tatuaje si bijuterii, simbolismul fundelor este asociat, in mod frecvent, cu dragostea şi casatoria.

Funda a devenit si un simbol al simpatiei, caritatii si compasiunii fata de oamenii care sufera de boli incurabile cum este SIDA, cancer-ul. In acest caz, simbolizeaza sprijinul persoanei care o poarta, in functie de suferința acestora.

5. Tatuaje pe incheietura mainii cu litere

6. Tatuaje pe incheietura mainii cu flori

Tatuajele cu flori sunt extrem de des cerute de catre fete atunci cand vor sa se tatueze. Au avantajul ca sunt feminine, delicate si simbolizeaza diferite calitati personale.

De exemplu:

lalele = familia, iubirea sincera si nelimitata

trandafirul = dragoste, patimi

orchideele = frumusete, dragoste, chiar si lux;

nufar = puritate, inteligenta, iubire si intelepciune.