Modele de UNGHII ALBASTRE – modele pe care sa le alegi in 2021

Daca doresti o manichiura eleganta care sa nu treaca neobservata, iti recomandam sa alegi modele de unghii albastre.

Unghiile albastre sunt versatile si pot fi indraznete sau delicate, depinde de intensitatea culorii si modelul ales.

Daca iti doresti o manichira indrazneata atunci poti alege din modele de unghii albastru electric sau albastru inchis, cu sclipici sau mate. Pentru un efect delicat, alege un model de unghii albastru deschis.

Culoarea albastra vine in plus cu avantajul ca se potriveste atat unghiilor scurte, drepte sau migdala. 

Colectia de poze de mai jos cuprinde cele mai populare modele de manichiura albastra de pe Pinterest si Instagram.

 

Modele de unghii albastre

1. Modele de unghii UNGHII ALBASTRU ELECTRIC

      

Albastru este una dintre culorile care imi aduc aminte de  frumusetea pietrele pretioase albastre care se bucura de mare popularitate in intreaga lume. Diamantul albastru sau safirul sunt pietrele pretioase ca m-au inspirat sa aleg colectia de poze din acest articol.

Safirul  este una dintre cele mai cunoscute pietre preTioase albastre Si una dintre cele mai scumpe. Safir sunt numite toate pietrele preTioase din corindon. TotodatA, trebuie sa avem in vedere ca safirul este o denumire  foarte raspandita, cand vine vorba de pietre pretioase de culoare albastra, dar acest albastru nu e strict culoarea cerului senin, aici intra toate nuantele de albastru, incluzand albastrul foarte inchis si chiar albastru spre negru.

2. UNGHII ALBASTRU INCHIS

 

3. UNGHII ALBASTRU DESCHIS

In functie de modelul ales, poti purta unghiile albastre in orice sezon si la orice eveniment. Important este sa alegi un model care sa te inspire si sa iti ofere incredere. Speram ca aceasta colectie de modele de unghii albastre te-a convins de frumusetea acestei nuante.