Modele de UNGHII CREM – modele unghii superbe, la moda in 2020 !

In acest articol, ti-am pregatit o colectie de modele de unghii crem, super elegante si feminine.  Poti alege din modele de unghii nude cu auriu, cu sclipici, mate sau cu diverse modele si culori.

Indiferent de alegere, vei avea o manichiura in trend, care o poti purta in orice moment al zilei si la orice eveniment. Se asorteaza atat cu tinutele casual sau pentru birou cat si cu tinutele pentru evenimente speciale.

Unghiile crem arata bine atat pe unghiile scurte, dar mai ales pe unghiile lungi in forma de migdala.

In galeria foto de mai jos, vei afla top 6 cele mai populare combinatii si modele de modele de unghii crem. Acestea sunt:

1. Unghii crem cu AURIU

2. Unghii crem cu SCLIPICI

3. Unghii crem MATE

4. Unghii crem in combinatie cu DIVERSE MODELE

5. Unghii OMBRE – in degrade

6. Unghii crem cu ALB

 

Modele de UNGHII CREM – modele superbe pentru orice ocazie

1. Unghii crem cu AURIU

Manichiura nude arata superb alaturi de nuantele aurii. Dovada stau si modelele de mai jos, modele extrem de apreciate pe retelele de soializare. 

2. Modele de unghii crem cu SCLIPICI

Unghiile crem arata cel mai bine alaturi de sclipici. Accentele stralucitoare ii dau o eleganta deosebita oricarei nuante de crem.

 

 

3. Unghii crem mate

 

4. Unghii crem in combinatie cu diverse modele si culori

5. Unghii crem in degrade

Pentru un look subtil, dar elegant, creati un degrade cu crem inspre baza unghiei si alb spre varful lor. Aceasta manichiura estre extraordinara pentru orice eveniment si poate fi purtata chiar si de o mireasa.

6. Unghii crem cu alb

 

De ce sa alegi manichiura in nuante de crem ?

Avantajul nuantei crem este o manichiura care dureaza mai multe saptamani. Cresterea unghiei este atenuata vizual de aceasta culoare. Astfel te poti bucura mai mult timp de manichiura pentru ca va arata estetic o perioada mai lunga de timp.